adete 8 gün kala kanda gebelik belli olur mu

fatosfatosss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
49
7
16
31
kızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı

kızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Testi atar mısın canım, adete 8 gün kala daha bebek tutunmaya çalışıyordur☺️ hiç denk gelmedim inşallah bebeğin seninledir💙🧿🙏🏻

Varsa bile henüz tutunmaya çalışıyor yeni yerleşiyordur , mide bulantısı bu dönemde olmaz genelde , biraz sabredin inşallah vardır 😇🙏🏻

Benimde 8 gün kaldı. Dün test yaptım negatif çıktı. Sanırım regle 1-2 gün kala tekrar yapacağım test. Kanda hemen çıkmıyor reglin geçmesi gerekiyor.

Ayy benimde regle 8 gün var çocuk düşünüyoruz belirtilerim var gibi bel ağrısı az öncede adet ağrısı vurdu 2 gün önce kaset test yapmıştım çok çok silik çıktı geceleri normalde erken yatmam ama o kadar çok uykum geliyoki bayılıyorum resmen bakalım çok merak ediyorum inşallah anne oluriz

Ben 7 gün kala öğrendim

Benimde 7 gün var, 2-3 gündür sigaradan ve yanımda içilen sigara kokusundan midem bulanıyor. çok hafif kasık ağrısı ve akıntı oldu. ara ara hafif bulantılar gelip gidiyor. Dünde sağ gögsümde hafif bir ağrı oluştu

Kızlar merhaba. Ben reglime 5 gün kala öğrendim predictor express ile yaptım önce cift cizgi verince kan testi yaptım gebelik var. darısı tum isteyenlerın basına. belirtilerimi ve süreci yazmıstım yukarıda. testi de onerırım

Back
X