adete 8 gün kala kanda gebelik belli olur mu

fatosfatosss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
44
7
16
31
kızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı

kızlar kan versem belli olur mu çok midem bulanıyor karnım şiş ama mide bulantım rahatsız ediyor ciddi anlamda 2-3 gündür yaşıyorum özellikle sabah uyanınca gün içinde ara ara çocuk düşünüyoruz adeti beklemeli miyim erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Testi atar mısın canım, adete 8 gün kala daha bebek tutunmaya çalışıyordur☺️ hiç denk gelmedim inşallah bebeğin seninledir💙🧿🙏🏻

Varsa bile henüz tutunmaya çalışıyor yeni yerleşiyordur , mide bulantısı bu dönemde olmaz genelde , biraz sabredin inşallah vardır 😇🙏🏻

Benimde 8 gün kaldı. Dün test yaptım negatif çıktı. Sanırım regle 1-2 gün kala tekrar yapacağım test. Kanda hemen çıkmıyor reglin geçmesi gerekiyor.

Back
X