Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden yumurtlama olabilir. Adete 8 gün varsa döngünün 21.günü yani bence bu günleri değerlendirin.Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var elimde ovulasyon testi vardı yaptım ama neden boyle çıktı anlamadım yardimci olabilir misiniz
14 temmuzda çatlatma gördük ve ben testleri bırakmistim 2 kere yumurtlama oluşuyor mu ben bilmiyordumYeniden yumurtlama olabilir. Adete 8 gün varsa döngünün 21.günü yani bence bu günleri değerlendirin.
Ewet 2.kez yumurtlama oluyor14 temmuzda çatlatma gördük ve ben testleri bırakmistim 2 kere yumurtlama oluşuyor mu ben bilmiyordum
Teşekkür ederim hayırlısı inşallahEwet 2.kez yumurtlama oluyor
Canım yumurtlamadan 10 gün sonra benimde bu şekilde cikmisti 4 gün üst üste pozitif çıktı. Sonrasında gebelik yaptım. Testlere devam et 2. Yumurtlama ise Bİle değerlendirmiş olursun.14 temmuzda çatlatma gördük ve ben testleri bırakmistim 2 kere yumurtlama oluşuyor mu ben bilmiyordum
14 çatlama olduysa bugün 27 13 geçmiş üzerinden nasil 8 gun var daha adetinize valla cozemedim adetinize 1 gun kalmis hamile olduğunuz için çift cizgi ovilasyon ile görmüş olabilirsiniz..Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var elimde ovulasyon testi vardı yaptım ama neden boyle çıktı anlamadım yardimci olabilir misiniz
Benim 2 temmuz da regl tarihinin baslangici ben uygulamadan bakıyorum orada öyle yazıyor diye benim adet düzensizliği olduğu için tam bu konuları bilmiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum14 çatlama olduysa bugün 27 13 geçmiş üzerinden nasil 8 gun var daha adetinize valla cozemedim adetinize 1 gun kalmis hamile olduğunuz için çift cizgi ovilasyon ile görmüş olabilirsiniz..
Yarın tekrardan ovulasyon testi yapmalimiyim canım sence bu konuları hiç bilmiyorum benCanım yumurtlamadan 10 gün sonra benimde bu şekilde cikmisti 4 gün üst üste pozitif çıktı. Sonrasında gebelik yaptım. Testlere devam et 2. Yumurtlama ise Bİle değerlendirmiş olursun.
14 gün sayarsak ayın 28 i yapıyor çok koyu çıkmadı t çizgisi bende resimde de görüldüğü gibi aslında o zaman ovulasyon testi değilde gebelik testini yapayım ben evde var diye onu denedimÇatlamadan sonra 14 gün saymanız lazım adet için . Eğer şuan gebeysende böyle çıkar ovulasyon. Oğluma hamile kaldığımda evde gebelik testim yoktu . Ovulasyonla bakmıştım ve t çizgisi kopkoyu çıkmıştı adet günü . İsterseniz yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapın
Sen bi gebelik testi dene yarın sabah . Eğer adet düzensizliğin varsa zaten ovulasyonun bmyle çıkması normal genelde pko lu kişilerin testleri böyle çıkıyor14 gün sayarsak ayın 28 i yapıyor çok koyu çıkmadı t çizgisi bende resimde de görüldüğü gibi aslında o zaman ovulasyon testi değilde gebelik testini yapayım ben evde var diye onu denedim
Defalarca kez doktora gittim hiç bir sorunum olmadığını söyledi bana bende ondan dolayı ovulasyon testlerine başladım zaten ilk denemem bakalım hayırlısı sabah denerim evde varsaSen bi gebelik testi dene yarın sabah . Eğer adet düzensizliğin varsa zaten ovulasyonun bmyle çıkması normal genelde pko lu kişilerin testleri böyle çıkıyor
Hakkında hayırlısı olsun inşallahDefalarca kez doktora gittim hiç bir sorunum olmadığını söyledi bana bende ondan dolayı ovulasyon testlerine başladım zaten ilk denemem bakalım hayırlısı sabah denerim evde varsa
14 gün sayarsak ayın 28 i yapıyor çok koyu çıkmadı t çizgisi bende resimde de görüldüğü gibi aslında o zaman ovulasyon testi değilde gebelik testini yapayım ben evde var diye onu denedim
Bu gebelik mi ovulasyon muOvulasyon testi yaptım bugün çizgiler daha koyuydu gebelik testinde yaptım ama böyle aşırı silik bir çizgi resimde görülmüyor
Ovulasyon bu gebelik te yaptım ama çizgi o kadar hayalettiki resimde çıkmadı ama gördüm ben yinede emin olamiyorumBu gebelik mi ovulasyon mu