• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyondan sonra 8. Gün adet?

Leif1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
983
417
18
Kızlar merhaba pkosum 2 yıldır çocuk istiyoruz hiç olmadı. 24 haziranda hsg çekildim tüplerim açıktı. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 8 ağustos günü pik gördüm ama bugün kanamam başladı. Adete döndü yani ama araştırıyorum hiç 10-12 günden aşağı adet olunmuyomuş yumurtlamadan sonra. Böyle bi durum yaşayan var mı neden olmuş olabilir?😢

Kızlar merhaba pkosum 2 yıldır çocuk istiyoruz hiç olmadı. 24 haziranda hsg çekildim tüplerim açıktı. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 8 ağustos günü pik gördüm ama bugün kanamam başladı. Adete döndü yani ama araştırıyorum hiç 10-12 günden aşağı adet olunmuyomuş yumurtlamadan sonra. Böyle bi durum yaşayan var mı neden olmuş olabilir?😢
Canım kanama uzun sürmezse ve yoğun olmazsa yerleşme olabilir diyorlar o tarihlerde ama nasıl kanaman pıhtılı mı

Pıhtısı yok sadece rengi böyle kahverengi de değil kan rengide değil afedersiniz açık söyledim ama ilk defa başıma geliyo🤦🏻‍♀️ eğer bu ay olmazsa aşılama olacaktı da adet mi değil mi bilemiyorum ki gebelik olsa ovulasyon testim koyu olurdu herhalde ikinci çizgi silik kaset gebelik testi yaptım negatif 😢

Back
X