Ovulasyondan sonra 8. Gün adet?

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
879
338
18
Kızlar merhaba pkosum 2 yıldır çocuk istiyoruz hiç olmadı. 24 haziranda hsg çekildim tüplerim açıktı. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 8 ağustos günü pik gördüm ama bugün kanamam başladı. Adete döndü yani ama araştırıyorum hiç 10-12 günden aşağı adet olunmuyomuş yumurtlamadan sonra. Böyle bi durum yaşayan var mı neden olmuş olabilir?😢

Kızlar merhaba pkosum 2 yıldır çocuk istiyoruz hiç olmadı. 24 haziranda hsg çekildim tüplerim açıktı. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 8 ağustos günü pik gördüm ama bugün kanamam başladı. Adete döndü yani ama araştırıyorum hiç 10-12 günden aşağı adet olunmuyomuş yumurtlamadan sonra. Böyle bi durum yaşayan var mı neden olmuş olabilir?😢
Canım kanama uzun sürmezse ve yoğun olmazsa yerleşme olabilir diyorlar o tarihlerde ama nasıl kanaman pıhtılı mı

Pıhtısı yok sadece rengi böyle kahverengi de değil kan rengide değil afedersiniz açık söyledim ama ilk defa başıma geliyo🤦🏻‍♀️ eğer bu ay olmazsa aşılama olacaktı da adet mi değil mi bilemiyorum ki gebelik olsa ovulasyon testim koyu olurdu herhalde ikinci çizgi silik kaset gebelik testi yaptım negatif 😢

Back
X