• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gün kala..

Benimde hep sol kaşığım ve sol göğsümde var hassasiyet ama reglime 6 gün var.inşallah herkes bebisine kavuşur sağlıklı bi şekilde.erken gebelik testi yapsammi acaba
Benim de belirtim göğüs uçlarımdaki ağrı oldu hala devam ediyor ama eskisi kadar şiddetli değil. Kasık ağrısı da bugün bitti gibi ayakta kalırsam başlıyor. Ama göğüsler büyük belirti oluyor.

Canım senin biraz anlattıkların benim belirtilerime benziyor, herkes 4 haftadan önce belirti olmaz diyordu ama ben yumurtalamadan sonra 3-4 gün hafif kasık ağrıları çektim normalde hiç başıma gelmezdi. Mesela bütün evi temizlerim belim ağrımazdı, hasta olmama yakındı ama belim ağrıdı birgün boyunca ve hamile olduğumu test yapmadan önce sadece göğüslerimden anlamıştım. Eğer adete yakın göğüslerinde ağrı olmuyorsa böyle bişeyde ağrı veya hassas oluyorsa ihtimal olabilir. Ama son adet tarihini bilsek daha çok yardımcı olurdum.

Cnm son adet tarihim 1 agustos 8 agustosta doktora gittim. Doktor 18.5 mm yumurtan var dedi. 3 gun iliski oldu. Yumurtlamadan 5 gun sonra rahmimde cok garip agrilar oldu cekilme gibi ayni zamanda akintim birden cok yogunlasti ne sari ne bayaz. Aksama kadar surdu aksam pecetede 50 krs buyuklugunde akintim oldu icinde de kirmizi kan gbi ince damar seklinde vardi. Sonra agrim kesildi.. 3 gun sonra falan bidaha basladi ama cok cok hafifti bide gun icin de 1-2 kere oluyodu. Yavas yavas yogunlasti. Bugun benim adet gunumdu olmadim agrimda yok sadece hafif kasiklarimda bide sag belimde cok hafif agrim var.
1 hafta once balkon yikadim agir flan kaldirdim belim agridi 10 dakika flan. Sonra gecti. Kasik agrilarim adet sancisi seklinde degil rahmin sag veya sol tarafinda sizlama gibi kasiniyor gibi bazen inceden cekilme gibi bide alt tarafa vuruyo nadiren. Birde dikkatimi ceken sandalyede ayaklarimi kendime cekip oturdugumda kasiklarim cok agriyo indiriyorum agri kesiliyo.
Testte 2 -3 gun gecerse yapayim diyorum cunku gecen hafta sali yapmistim cikmamisti. Ilk idrarimda degildi.

Benim de belirtim göğüs uçlarımdaki ağrı oldu hala devam ediyor ama eskisi kadar şiddetli değil. Kasık ağrısı da bugün bitti gibi ayakta kalırsam başlıyor. Ama göğüsler büyük belirti oluyor.

Bende test yapıcam bakalım daha almadım ama inşallah vardır ya ara ara geliyor soldan soldan

Cnm son adet tarihim 1 agustos 8 agustosta doktora gittim. Doktor 18.5 mm yumurtan var dedi. 3 gun iliski oldu. Yumurtlamadan 5 gun sonra rahmimde cok garip agrilar oldu cekilme gibi ayni zamanda akintim birden cok yogunlasti ne sari ne bayaz. Aksama kadar surdu aksam pecetede 50 krs buyuklugunde akintim oldu icinde de kirmizi kan gbi ince damar seklinde vardi. Sonra agrim kesildi.. 3 gun sonra falan bidaha basladi ama cok cok hafifti bide gun icin de 1-2 kere oluyodu. Yavas yavas yogunlasti. Bugun benim adet gunumdu olmadim agrimda yok sadece hafif kasiklarimda bide sag belimde cok hafif agrim var.
1 hafta once balkon yikadim agir flan kaldirdim belim agridi 10 dakika flan. Sonra gecti. Kasik agrilarim adet sancisi seklinde degil rahmin sag veya sol tarafinda sizlama gibi kasiniyor gibi bazen inceden cekilme gibi bide alt tarafa vuruyo nadiren. Birde dikkatimi ceken sandalyede ayaklarimi kendime cekip oturdugumda kasiklarim cok agriyo indiriyorum agri kesiliyo.
Testte 2 -3 gun gecerse yapayim diyorum cunku gecen hafta sali yapmistim cikmamisti. Ilk idrarimda degildi.
Evet hastalığın en az 3 gün geçtikten sonra yap zaten kesin sonuç gösterir. Anlattıkların dediğim gibi benim hamile kaldığım aya benziyor ama bünye meselesi şimdi nedesem yalan olur. Türkiye de Clear Blue diye dijital hamilelik testi varsa onu alıp yap derim adete 4 gün kala bile yapsan kesin sonuç veriyor. Ben yurt dışında olduğumdan o testi yapmıştım haftasına kadar göstermişti

Back
X