Adete bir gün kala beyaz kremsi akıntı

fatber

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
81
-13
6
22
Merhaba arkadaşlar 1 yıl 8 aydır evliyim 8 ay önce sağlıksız gebelikten dolayı 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktım reglime bir hafta kala kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı hepsi olurdu ve yarın adet günüm hiçbir belirti yok 2 gün önce cene bölgesinde sivilce çıktı ve adete bir gün kala kremsi beyaz akıntım var ne adet nede gebelik belirtisi var sivilce ağrılar normalde bir hafta önce başlardı şimdi sivilce ve kremsi akıntı dışında hiçbir şey yok gebelik olabilir mi acaba hamsiler yardımcı olabilir misiniz lütfen böyle belirtiler yaşayan var mı

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen böyle şeyler yaşayan yok mu

Canım adet belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı adet tarıhın geçmediyse bi test yapmadıysan nerden anlayacak insanlar
Canım Normalde bir hafta önceden ağrılarım başlardı kasık ağrısı bel ağrısı ama hiçbir belirti yok ve bugün regl günü olamadım daha önceden benimki gibi belirti yaşayan insanlar vardır elbet onların cevaplamasını istiyorum teşekkürler

Sizde durumlar ne acaba?

Stresten olabilir mi acaba diye düşünüyorum pek fazlada ümitlenmek istemiyorum

İnşallah güzel haberler alırız Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah Arkadaşım İnşallah dualarımız kabul olsun

Canim genelde adetten once bende hep beyaz kremsi akinti olur. Ama bilmiyorum kisiden kisiye degisiyor. Hamile kaldigimi ogrendigim zaman ise akintim olmamisti hic. He bir de akintiyla beraber hep kasinti da oluyor bende adet belirtisi gibi

Test yaptınız mı son durum nedir
Hala test yapmadım baya geciktim bekliyorum ama adet belirtisi yok sadece ara sıra kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor çok hafif o da midem de sürekli böyle ağzıma geliyor durum bu

Hala test yapmadım baya geciktim bekliyorum ama adet belirtisi yok sadece ara sıra kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor çok hafif o da midem de sürekli böyle ağzıma geliyor durum bu
Hayırlısı olsun inşallah benim 7. Gün geçikme sivilcelerim daha belirginleşti ve beyaz akıntım var bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı

Hayırlısı olsun inşallah benim 7. Gün geçikme sivilcelerim daha belirginleşti ve beyaz akıntım var bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Bende dün yaptım negatif çıktı hala adet olmadım sivilce çok yok öyle aşırı aşırı kasıklarım ara sıra ağrıyor çok fazla ayakta durursam belim de dahil onun dışında bişeyim yok hala olmadım bekliyorum

Beta hcg baktırdım 00.5 çıktı bu durumda gebe değilim âdet olacağım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…