Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

Evet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?
1500-2000 de falan kesenin görüldüğü oluyor bazı kişilerde daha geçte gözükebiliyor karından ultrasonla biraz uzayabiliyor süreç beklemeni tavsiye ederim

1500-2000 de falan kesenin görüldüğü oluyor bazı kişilerde daha geçte gözükebiliyor karından ultrasonla biraz uzayabiliyor süreç beklemeni tavsiye ederim
Evet 10 gün sonra tekrar gideceğim görürüz umarım

Maalesef... aile hekiminde bu iş ne kadar uzuyormuş bir sonraki hcg değerine bakacağı gün geldi ben hala hcg baktırıcam yarın folik asit falan yazacak sonuç çıkar diye umuyorum yarın kesin yazarım buraya da
Ben bir sağlık kabininde yaptırmıştım tabi olumsuzdu ama bşr kaç saat içinde belli olmuştu . Böyle beklemek çok yorucu olmalı :) sağlık ocağında yapılan sonuç e nabızda gözükmez mi acaba

Yok canim bi belirtim olmadi, adet olucakmisim gibi hisediyordum, ovu testiyle ögrendim
Hala hissediyor musun pekii, ben bazen özellikle çok ayakta durursam vs cidden ağrım oluyor öyle dayanılmayacak gibi değil de hafif adet ağrısı gibi

Kızlar normalde yumurtlama tarihine ve son adete göre bebeğin 4 hafta 2 günlük olması lazım. 4 haftada beta hcgnin 1690 olması normal mi ikiz falan olmasın

Kızlar normalde yumurtlama tarihine ve son adete göre bebeğin 4 hafta 2 günlük olması lazım. 4 haftada beta hcgnin 1690 olması normal mi ikiz falan olmasın
Yarın 3200 lerde olması lazım böyle artış normal mi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…