Adete dokuz gün kala hcg 0,6 hamile miyim?

Sevgis1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
4
0
1
31
Arkadaşlar adetime 9 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım ve hcg 0,6 çıktı bu konuda ne düşünüyorsunuz

Şimdilik hamile değilsin ama hamile olsan bile bu kadar erken çıkması zaten imkansız

Dokuz gün kala belli olması mümkün değil sonuca göre hamile değilsin biraz sabır etsen keşke

Dokuz gün kala belli olması mümkün değil sonuca göre hamile değilsin biraz sabır etsen keşke
O kadar çok negatif gördüm ve üzüldüm ki.ama bundan öncekilerde hiçbir belirti yoktu.ilk kez bu ay bir anda göğüslerimde yeşil damarlar oldu ve kasıklarım belim ağrıyor göğüslerim büydü o yüzden dayanamadım

O kadar çok negatif gördüm ve üzüldüm ki.ama bundan öncekilerde hiçbir belirti yoktu.ilk kez bu ay bir anda göğüslerimde yeşil damarlar oldu ve kasıklarım belim ağrıyor göğüslerim büydü o yüzden dayanamadım
[/QUOTEbelki boşa üzülüyosun inşallah hamilesindir adet gününe kadar bekle gelmezse test yap güzel haberlerini yaz Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

0.5 in üzeri gebelik ihtimali var demek diye bir şey okudum internet sitesinde de o yüzden merak ettim.ne zaman kan testinde çıkar acaba

0.5 değil canım 5.0 hamile demek. İlk oğlumda benim de önce 0.5 çıkmıştı 3-4 hafta sonra hala adet olamayınca tekrar test yapmıştım 13888 çıkmıştı o yüzden ümidin kırılmasın. İnşallah vardır bebiş :KK68:

0.5 değil canım 5.0 hamile demek. İlk oğlumda benim de önce 0.5 çıkmıştı 3-4 hafta sonra hala adet olamayınca tekrar test yapmıştım 13888 çıkmıştı o yüzden ümidin kırılmasın. İnşallah vardır bebiş :KK68:
Benim adet 15 gün geçti 0.6 çıktı

çok erken yapmışsınız testi şimdilik gebelik yok gözüküyor adetiniz gecikince yapın gereksiz stres de olmayın

Söktürücü vereyim 15 gün sonra olursun dedi zaten 10 gün sonra olacağım için almadım. Baş ağrısı ve mide bulantısı var

Back
X