Adete gün sayanlar geri sayım başlasın

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.181
5.195
158
40
Hiç bir adetim ı bu kadar merakla beklemedim son 6 gün kaldı rüyalarımda sürekli meyveler görüyorum 🙈

Herhangi bir belirtiniz var mı
Evet mesela suan uyuyamiorm resmen adet sancisi cekiormm hafiften. Yarina adet olacakmisim gibi yada kafayi yiyorum. 2 3 gundur ciddi kasik agrilarm.var arada siddetlenior belimi hic soylemiorm bile zaten hep agryr zaten genelde. Sizin varmi ?

Son 1 gün ve benim Icimde yine hiçbir his yok. O kadar alismisim ki eminim yani kirmizilari gorecegimden. Belirti falan da olmadı zaten, bugün çok hafif belim ağırdı o kadar.

3 gun kaldi hic bir hissim yok bel agrim kasik agrim var onlar hep var zaten ama dun gece bi 10 15 dk rahimin kasildigini hissetim ahada erken oluyorum dedim tik yok hala bekliyoruz bakalim :))

Ben bu ay gebelik düşünecek durumda değildim fakat son 1 haftadır saçma şekilde rüyalarım da sürekli meyve yiyorum nedense ilk defa içim de kuvvetli bir his var

Üşütme mi bilmiyorum ama bir de sürekli idrar çıkma var gece yarısı uykum dan uyandırıyor 🤔

Hayirlisi canim hepimizin hakkinda bende belirti vs yok gayet siradan adet tarihim geliyor modundayim senin belirtiler bos cikmaz insallah bebistir:)

Back
X