Adete on gün kala hamilelik belirtisi olur mu?

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
Selam adetime 9 gün var dünden beri normalde olmayan belirtiler yaşıyorum normalde adet zamani göğüslerimde hassasiyet olurdu ilk defa bukadar erken başladı buda beni suphelendirdi bu şekilde adetine 10 gün kala belirti yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi

Merhaba,ben adetime 10 gün varken test yapmıştım orda çıkmıştı ve kan testinde . normalde herkes bu imkansız diyor ama ikizlere hamileymişim meğer ve erkenden belli oluyormuş =)

Merhaba,ben adetime 10 gün varken test yapmıştım orda çıkmıştı ve kan testinde . normalde herkes bu imkansız diyor ama ikizlere hamileymişim meğer ve erkenden belli oluyormuş =)
ay canım ne güzel ikiz bebiş bende istiyorum :) allah sağlıklı kucağına almayı nasıp etsın inşallah :)

Belirtilerin nelerdi canim ve ne zaman baslamisti allah saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah bebislere

Belirtilerin nelerdi canim ve ne zaman baslamisti allah saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah bebislere
Amin Allah razı olsun hepinizden. Darısı isteyenlerin başına sağlıcakla. Ben adet olacağımı sandım, göğüs uçlarım acayip acıyordu , kasık ağrılarım , bel ağrılarım yani birebirdi adet sancısıyla , ama acaba mı diye geçti aklımdan ve yapayım dedim :)

adetime2 gün kala falan teste çıktı canım silik çizgi sonra
hemen doktora gidip kan verdim baya adetten önce öğrendim
bu ay test yapmıcam diyorum her seferinde ama işte fakirin ekmeği umut demişler dürtüyor zaman yaklaştıkça :)

bu ay test yapmıcam diyorum her seferinde ama işte fakirin ekmeği umut demişler dürtüyor zaman yaklaştıkça :)
bende 2 hafta kala yaptırdım kan testi hiç bişey çıkmadı ama
sonra baktımn belirtiler var dedim hayır olsun bide göbeğimde çizgi vardı sabah kalktıgımda o gün öğrendim bebeğimi
allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…