- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum neden sürekli konu açıyorsun, diğer konunda aynısıydı ve büyük ihtimalle gebelik dedik çoğumuz. Rabbim gönlündekini nasip etsin, test yap sende rahatla, bizde16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?
Bence erken gebelik testi yapın inşallah vardır16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?
Sizi merak ettim yaptınız mı test :)16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?
101 cikti sonucum canim şoktayimSizi merak ettim yaptınız mı test :)
Çok şükür101 cikti sonucum canim şoktayim![]()
Allah razı olsun canım benim, inanıyorum senden de güzel haber gelecek mutlaka haberdar etÇok şükürhayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip
benimde pik günüm 15 mayıştı ve bugün ovulasyon testinde koyulaşma oldu inşallah bende hamileyimdir
![]()
İnşallahAllah razı olsun canım benim, inanıyorum senden de güzel haber gelecek mutlaka haberdar et![]()
Ben de yapmıştım adet günümde ama ve böyleydi hamilesin inşallah yaz sonucu canım16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?
101 beta çıktı kuzum çok şükür gebeyim. İnsallah saglikla ilerlerBen de yapmıştım adet günümde ama ve böyleydi hamilesin inşallah yaz sonucu canım
İnşallah canım101 beta çıktı kuzum çok şükür gebeyim. İnsallah saglikla ilerler![]()
Benimde testim pozitif çıktı çok şükür101 cikti sonucum canim şoktayim![]()
Cok sevindim kuzum, insallah saglikla ilerler kucagina alirsinBenimde testim pozitif çıktı çok şükür![]()
Ya öyle mi bende Şubat ayında geçirdim çok üzücü , tekrar sağlıklı bir gebelik olsun inşallah ikimiz içindeCok sevindim kuzum, insallah saglikla ilerler kucagina alirsin
Benim kimyasala doğru gidiyor, zamanı degilmis demekki![]()
İnşallah kuzum benim, hakkımızda hayırlısıYa öyle mi bende Şubat ayında geçirdim çok üzücü , tekrar sağlıklı bir gebelik olsun inşallah ikimiz içinde![]()