Gebeliğe Hazırlık Adete yakın ikinci kere ovulasyon pik olursa ? Ovulasyon ile gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?

Eklentiler

• PhotoGrid_1622438143676.webp
    PhotoGrid_1622438143676.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
16/17 mayis yumurtlama gördüm, adete iki günüm var. Alttaki ovulasyonu dün yaptım üstteki şimdi sabaha ait. Uc gündür ha adet oldum ha olacağım diyorum ama yok, ağrılar da cabası. Sizce gebelik mi?
Kuzum neden sürekli konu açıyorsun, diğer konunda aynısıydı ve büyük ihtimalle gebelik dedik çoğumuz. Rabbim gönlündekini nasip etsin, test yap sende rahatla, bizde 😀

Çok şükür 🙏🏻 hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip 🤗 benimde pik günüm 15 mayıştı ve bugün ovulasyon testinde koyulaşma oldu inşallah bende hamileyimdir 🥰
Allah razı olsun canım benim, inanıyorum senden de güzel haber gelecek mutlaka haberdar et🙏🍀

Ben de yapmıştım adet günümde ama ve böyleydi hamilesin inşallah yaz sonucu canım

Back
X