- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Kızlar merhaba, adete 3 gün var ovülasyon testim koyulaşmış durumda. Geçen ay da bu şekilde oldu. Fakat gebelik olmadı. Adete yakın neden ovülasyon testi koyulaşır ?
Öğrendiğim kadarıyla 2. Bi yumurtlama olabilir böyle çok gebe kalan gördüm veya gebesinizKızlar merhaba, adete 3 gün var ovülasyon testim koyulaşmış durumda. Geçen ay da bu şekilde oldu. Fakat gebelik olmadı. Adete yakın neden ovülasyon testi koyulaşır ?
Cevap için çok teşekkür ederim. Test yaptım gebelik yok gibi. 8 haziranda pik oldu. Silikleşti. 11 haizranda tekrar pik oldu. Şimdi adete 3 gün var yine pik. AnlayamadımÖğrendiğim kadarıyla 2. Bi yumurtlama olabilir böyle çok gebe kalan gördüm veya gebesiniz![]()
Bence değerlendirin diğerleri pik değildir danlgalanmadır belki testlerin görseli var mı ? Ama ne olursa olsun gebelikte çıkmıyorsa değerlendirin mutlakaCevap için çok teşekkür ederim. Test yaptım gebelik yok gibi. 8 haziranda pik oldu. Silikleşti. 11 haizranda tekrar pik oldu. Şimdi adete 3 gün var yine pik. Anlayamadım![]()
Tabi var.Bence değerlendirin diğerleri pik değildir danlgalanmadır belki testlerin görseli var mı ? Ama ne olursa olsun gebelikte çıkmıyorsa değerlendirin mutlaka![]()
Benimde böyle oluyorKızlar merhaba, adete 3 gün var ovülasyon testim koyulaşmış durumda. Geçen ay da bu şekilde oldu. Fakat gebelik olmadı. Adete yakın neden ovülasyon testi koyulaşır ?
ikisi de yumurtlama bordo olan da pikiiii zirve olmuşTabi var.
Teşekkür ederim
Şimdi 3. Kez koyulaşma var onu anlayamadımikisi de yumurtlama bordo olan da pikiiii zirve olmuşay bu adete yakınken yapılan mı tövbeler olsun kızz gebelik testi yaptın mı
Keşke olsam canım benim. Ama çok büyük ihtimalle değilim gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken testKuzummm hamile olabilirsin bn ovu testiyle ogrenmistimmm![]()
Tatlım güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Benimki aşırı yorgun geldi adam film izlerken uyuyakaldı11 hazirandaki pikde tuttuysa minnoş bugün 11.gün falan biraz daha bekle belki cidden gebeliktir ya ama yinede değerlendir derim ben![]()
Belki gec dollenme felandir hakkinda hayirlisi olsunKeşke olsam canım benim. Ama çok büyük ihtimalle değilim gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken test
Âmin canım Allah razı olsunBelki gec dollenme felandir hakkinda hayirlisi olsun![]()
Âmin canım Allah razı olsun![]()
Sen de bu ay hsg çektirmiştin değil mi ? Onunla ilgili konuşmuştuk sanki
Bugün herkeste bi ölü toprağı varr herkes yorgun kız kendinize gelin kızTatlım güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Benimki aşırı yorgun geldi adam film izlerken uyuyakaldıistesem de değerlendiremem
![]()