• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim yardım??

lavendely

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
3
0
1
28
Merhabalar güzel kadınlar,
Adet döngülerim 30-31 gündür genelde
Geçen hafta 34 e uzayıp yumurtlamayı kacırınca bu ay ovülasyon testi denemeye karar verdim. 4-5-6-7 Kasım olmak üzere yaptım tahmini ovülasyon günüm de döngümün 16. Günü olan bugün. yani 4 kasımdan başlayarak yaptığım testte bugün pik görmeyi beklerken maalesef göremedim üstelik 4 Kasımda gördüğüm belli belirsiz silik çizgi ben koyulaşma beklerken git gide kayboldu. Fakat 4 Kasım pik ve catlama olamaz benim için mümkün değil o kadar erken yumurtlamış olmak iyice stres oldum
Testi de her gün 5 te sıvı alımını 2 saat önceden keserek yaptım 😥

Eklentiler

• IMG_6589.webp
    IMG_6589.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 19
Aynı durumu yaşamışız bugün yumurtlama günüm normalde uygulama tarihinden üç gün önce pik görüyordum bu ay üç gün önce değil tam uygulamaya göre bugün 14. Günde sonuç bu. bu son testi bugün saat 14.00de yaptım yanlış yazmışım sonra 16.00da tekrar yaptım bu kadar da koyu değildi ardından üç kez daha yaptım ve bu kadar koyu değildi çizgiler. Ne ara yumurtladım da çatladı aksatmadan sıvı alımını keserek vs dikkatle yaptım. Siz bu süreçte ilişki yaşadınız mı? Testleri yaparken?

Eklentiler

• IMG_7794.webp
    IMG_7794.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 7
Aynı durumu yaşamışız bugün yumurtlama günüm normalde uygulama tarihinden üç gün önce pik görüyordum bu ay üç gün önce değil tam uygulamaya göre bugün 14. Günde sonuç bu. bu son testi bugün saat 14.00de yaptım yanlış yazmışım sonra 16.00da tekrar yaptım bu kadar da koyu değildi ardından üç kez daha yaptım ve bu kadar koyu değildi çizgiler. Ne ara yumurtladım da çatladı aksatmadan sıvı alımını keserek vs dikkatle yaptım. Siz bu süreçte ilişki yaşadınız mı? Testleri yaparken?
Burdan öğrendiğim kadarıyla sizinki de daha pik olmamış baksana en alttakine daha yeni diğer çizgi çıkmaya başlamış bence sizin de bugün olabilir , ben dün gece tekrar yaptım çizgi belirmeye başladı benim de bugün bence her gün 5 te yapardım dün hiç çizgi çıkmadı dün ek olarak gece de yaptım çıktı, ilişki yok yumurtlamayı bekledim ama olsa iyi olurdu. Bugün pik göreceğimi düşünüyorum atalım yine birbirimize sizin de öyle bence
IMG_6591.webp

Back
X