- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
HahahahBugün herkeste bi ölü toprağı varr herkes yorgun kız kendinize gelin kızNur topu gibi yumurta diyor beni haldur huldur döllee uyandırın hemen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahBugün herkeste bi ölü toprağı varr herkes yorgun kız kendinize gelin kızNur topu gibi yumurta diyor beni haldur huldur döllee uyandırın hemen
![]()
Evet benimde adetime 10 gun var cok sabirsizlaniyorumSen de bu ay hsg çektirmiştin değil mi ? Onunla ilgili konuşmuştuk sanki
İnşaAllah bu ay gelir mucizelerimiz tatlım. Ama benim pek umudum yok. Geçen ay da adete yakın koyulaştı. Bu gün bir de suya dikkat etmeden yaptım yani su içmiştim.Evet benimde adetime 10 gun var cok sabirsizlaniyorum![]()
Hmm yani evet lh testlerinde sivi alimi yaniltici olabilir ama umudunu kesme yinede belkide hamilesin gec dollenme olabiliyor:)İnşaAllah bu ay gelir mucizelerimiz tatlım. Ama benim pek umudum yok. Geçen ay da adete yakın koyulaştı. Bu gün bir de suya dikkat etmeden yaptım yani su içmiştim.
İnşaAllah canımHmm yani evet lh testlerinde sivi alimi yaniltici olabilir ama umudunu kesme yinede belkide hamilesin gec dollenme olabiliyor:)
Duruma gore haber verirsin guzel haberlerini bekliyoruz:)Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar![]()
İnşaAllah hepimiz güzel haberlerle geliriz tatlımDuruma gore haber verirsin guzel haberlerini bekliyoruz:)
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi acabaKuzummm hamile olabilirsin bn ovu testiyle ogrenmistimmm![]()
Olabiliirrr gebelik testin varsa yap derim :)Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi acaba
Kuzum yok bende çok ikilemde kaldım inşallah vardır twk çizgi görmekten de korkuyorum açıkcasıOlabiliirrr gebelik testin varsa yap derim :)
Merhaba benimde sorum olacak biz yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik bu günlerde uzanırken ilişki sonrası rahim agzında gıdıklanma gibi birsey hıssedıodm catlama olalı iki gun oldu bugun o gıdıklanma yoktu bu gıdıklanma sperrmn içeri girip yüzmeye başlaması mı acaba yaşayan varmı bunuKuzum yok bende çok ikilemde kaldım inşallah vardır twk çizgi görmekten de korkuyorum açıkcası![]()
Hiç bilmiyorum ki ben ilk defa duydum bunuda kuzumMerhaba benimde sorum olacak biz yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik bu günlerde uzanırken ilişki sonrası rahim agzında gıdıklanma gibi birsey hıssedıodm catlama olalı iki gun oldu bugun o gıdıklanma yoktu bu gıdıklanma sperrmn içeri girip yüzmeye başlaması mı acaba yaşayan varmı bunu
Yani siz bilirsiniz ama yerinde olsam yapardimKuzum yok bende çok ikilemde kaldım inşallah vardır twk çizgi görmekten de korkuyorum açıkcası![]()
Kuzum yapıcam da resmi tatil olduğu için kapalı eczaneler nöbetçi eczane içinde araç bende değilYani siz bilirsiniz ama yerinde olsam yapardim
Bugün açıktı eczaneler ablaKuzum yapıcam da resmi tatil olduğu için kapalı eczaneler nöbetçi eczane içinde araç bende değilyani beklemek zorundayım
22 ile 26 haziran arası adet olmadın mı hiç?Cevap için çok teşekkür ederim. Test yaptım gebelik yok gibi. 8 haziranda pik oldu. Silikleşti. 11 haizranda tekrar pik oldu. Şimdi adete 3 gün var yine pik. Anlayamadım![]()
Baktım kuzucum bizim hepsi kapalıydı şansıma artık,Bugün açıktı eczaneler abla