Gebeliğe Hazırlık Adete yakın ovülasyon testinin koyulaşmasının sebepleri?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün herkeste bi ölü toprağı varr herkes yorgun kız kendinize gelin kız :rolleyes: Nur topu gibi yumurta diyor beni haldur huldur döllee uyandırın hemen😂
Hahahah 🤣🤣 çok güldüm sağ ol canım. Kıyamıyorum çok yorgun kaldırsam da hali yok garibin 🤣

İnşaAllah bu ay gelir mucizelerimiz tatlım. Ama benim pek umudum yok. Geçen ay da adete yakın koyulaştı. Bu gün bir de suya dikkat etmeden yaptım yani su içmiştim.
Hmm yani evet lh testlerinde sivi alimi yaniltici olabilir ama umudunu kesme yinede belkide hamilesin gec dollenme olabiliyor:)

Kuzummm hamile olabilirsin bn ovu testiyle ogrenmistimmm😍
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.webp
    IMG_20210715_154250.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi acaba
Olabiliirrr gebelik testin varsa yap derim :)

Kuzum yok bende çok ikilemde kaldım inşallah vardır twk çizgi görmekten de korkuyorum açıkcası 🤔
Merhaba benimde sorum olacak biz yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik bu günlerde uzanırken ilişki sonrası rahim agzında gıdıklanma gibi birsey hıssedıodm catlama olalı iki gun oldu bugun o gıdıklanma yoktu bu gıdıklanma sperrmn içeri girip yüzmeye başlaması mı acaba yaşayan varmı bunu

Merhaba benimde sorum olacak biz yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik bu günlerde uzanırken ilişki sonrası rahim agzında gıdıklanma gibi birsey hıssedıodm catlama olalı iki gun oldu bugun o gıdıklanma yoktu bu gıdıklanma sperrmn içeri girip yüzmeye başlaması mı acaba yaşayan varmı bunu
Hiç bilmiyorum ki ben ilk defa duydum bunuda kuzum

Back
X