anlayamiyorum ki canim 3 gun poztif niye cikiyor yumurta catlayamiyor mu..onca da ugrasmistik bebek icin bu gunlerdeDaha bir kırmızı sanki çatlama olmamış henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlayamiyorum ki canim 3 gun poztif niye cikiyor yumurta catlayamiyor mu..onca da ugrasmistik bebek icin bu gunlerdeDaha bir kırmızı sanki çatlama olmamış henüz
anlayamiyorum ki canim 3 gun poztif niye cikiyor yumurta catlayamiyor mu..onca da ugrasmistik bebek icin bu gunlerde![]()
niye ucuncu gun hala pozitif canim anlamiyorum acaba catlamiyor mu yumurtam..ayin 9 dan bugune kadar bosuna mi birlikte olduk simdi bizDaha bir kırmızı sanki çatlama olmamış henüz
tamam cnm dedigin gibi yapicamSıkıntı yapma canım bugün ara ver yarın bakalım nasıl çıkacak
niye ucuncu gun hala pozitif canim anlamiyorum acaba catlamiyor mu yumurtam..ayin 9 dan bugune kadar bosuna mi birlikte olduk simdi biz![]()
Canim bugun 4 gun ve testim yine kirmizi pek silikleşmiyor..yumurtam mi catlamiyor benimHayır hayır boşuna diye düşünme çatlamayı görünce yine birlikte olucaksın. Hamile kalabileceğin gün sayısı fazla ne güzel işte şansın artıyor
Canim bugun 4 gun ve testim yine kirmizi pek silikleşmiyor..yumurtam mi catlamiyor benim![]()
Bugunu malesef degerlendiremedim cnm offSilinmeye başlamış canım diğer testlerle karşılaştırınca fark bariz belli. Bugünü değerlendir yarın bir test daha yap
Bugunu malesef degerlendiremedim cnm off![]()
Cnm 4 tane test yapmiştim birincisi 12 gun 2.13 3.14 ve sonuncysu 15 gun..bunlarin hangisi pik hepsi mi pik yoksaOlsun bugünü değerlendirirsin sende![]()
Cnm 4 tane test yapmiştim birincisi 12 gun 2.13 3.14 ve sonuncysu 15 gun..bunlarin hangisi pik hepsi mi pik yoksa
Hayirlisi canim inşallah ayin sonunda gorucez bakalim kismetse2. ve 3. Test pik canım 4.çatlama.
Çatlamayı ve sonrasındaki günü değerlendir. Artık test yapmana gerek yok yumurtan çatlamış. Hakkında hayırlısı olsun inşallah