Adeten sonra bulantı

nur4913

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
436
80
18
25
Adeten hemen sonra bulantı yaşayan varmı neden oluyor acaba yumurtlama dönemine gittiğimiz için mi?

Adeten hemen sonra bulantı yaşayan varmı neden oluyor acaba yumurtlama dönemine gittiğimiz için mi?
Bende aynı durumdayım adetten önce bulantı başladı adet oldum bitti iki hafta oldu hala ara ara bulantım oluyo çok kısa sürüyor ama gün içinde bulantım oluyor bende merak ediyorum açıkcası bilgi alırsanız bende bilgilenmek isterim

Bilgi kimden alcam bilemedim ki doktora gittiğimde bi kaç kere söyledim hiç oralı olmadı bile benimkide adetten önce başlıyor sonrasına devam ediyor

Bilgi kimden alcam bilemedim ki doktora gittiğimde bi kaç kere söyledim hiç oralı olmadı bile benimkide adetten önce başlıyor sonrasına devam ediyor
Kimsenin başına gelmedi mi acaba bende şaşkınım gastrit mi acaba diyorum safra kesemde taş var ondan mı acaba diyorum ama safra kesesi bulantısı da böyle bi olup bi olmayıp belli belirsiz olmuyor anlayamadım bende

Gastirit var bende ama adetten sonra bulantı yaparmı kimsede olmuyor bendede şaşkınım yada oluyor bizim gibi takmiyorlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…