adeti 14 gün gecikip idrar testi negatif olan var mı?

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
kızlar adetim 14 gün gecikti 1 gün geçince ve 9 gün geçince test yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi ya da sorun kist midir?

ben 3 yıllık evliyim 2 yada 3 defa 10 12 günlük gecikmem oldu ama hamile değildim kistimde yok fakat stres çok var bende mesela en sonki gecikmede eşimin varikosel ameliyatı sonrasıydı çok beklentiye girdim birazda etraftan bi kaç hamile haberi duyup üzülmüştüm falan derken çok gecikti ama neyazıkki birşey olmadı eğer adet sancın çoksa kistten şüpeleniyorlar benim sancım çok ama bakıldım kistte yoktu dr gidebilirsen git mutlaka alttan muane yapılıyo en sağlamı o hiç şüpen kalmaz ama adet sonrası git hamile falansa sorun olmasın

Son düzenleme:

canım teşekkürler yorum için.ben de kist olduğunu düşünüyorum çünkü kist olsa bile ilk değil sürekli doktor kontrolündeyim ramazan nedeniyle bir ay ara verdim ama aradım doktorumu biraz beklememi söyledi.kist de olabilir geç döllenme de ama biraz bekle dedi.dediğin gibi beklentiden de olabilir bilemiyorum bugün kasıklarım ağrıyor eğilip kalkarken acı duyuyuorum belki geliyor yolda :) bakalım ama benim merak ettiğim idrar testi negatif çıkıp 10-15 gün sonra pozitife dönüşen var mı?

inş hamilesindir böyle gecikip sonra da umutlarının boşa çıkması nasıl bi duygu bilirim allahım inş nasip eder çok zormuş bu işler allah tüm isteyenlere nasip etsin içindede bize

bide bende böyle gecikince bakmıştım araştırmıştım senin dediğin gibi oluyormuş geç
döllenmeden dolayı hamileliği gösteren hormon idrara geç karışıyormuş

Son düzenleme:
Ben varim hatta 40gun gecti ve negatiftiii dra gitigimde yumurtamin catlamadigini solediler ilacla adetim geldi

Cnm korunmayi birakali 1-2ay olmustu gcen sene..ramazandi hatta..bekledim gelmedii bu arada oructan psikolojik belki ddedim;iiii oluo borcum olmaz iste dedim..esik test getirdi yap die.ilk testimdi veee sonuc negatif.ertesi gun dra gttik ve cvbi yumurtlamammisin dedi...ahhh gel bana sorr yikildi o hastane bana ister istemez umitlenmisim...hicbisy de bilmiorum ozmn beta nin kac olmasi gerektigini filan..ondan snraa saten dr kontrol ve testleriyle yumurta rezerv azligi teshisi kondu.ole iste cnmm..ama brlki sende gec dollenme olabilir ;herseyi dusun ama korukorune biseye bagli kalip dusunme

haklısın canım o dediğin duyguları o kadar çok yaşadım ki hastane başıma yıkıldı aynen benim bir yumurtam vardı ve fazla büyük değildi bu ay.ondan ümitleniyorum belki daha sonra büyümüştür diye.insan yaşayarak öğreniyor herşeyi allah herkese şifalar versin dualarımızı kabul etsin inşaallah.

Ama tam kendimi saldim allahim verirse olur artikyapaagimizi yaptik dedikkkk adetim geciktii..tabi ben test yapmayi hic dusunmuorum esim israr edio yap die ;bnde diorum yapcam negatif dra gtcem catlammamis hap vercke olcam...o laflari duymak istemuom biraz kafa dinlicem dedim.15.gundu esim test alip gelmis yap dedi yaptim ama hic bakmadim bile esim bakti ve cift cizgi megersem ogrendigimde bnm minik balinam 6haftalikmisallahim sana da isteyen herkese de en hayrlsini sagliklisini versin insallah cnm

canım ne kadar güzell rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkese nasipp etsin inşallah aminn.

benim eşimde ocakta oldu 13milyondan 36 milyona çıktı ama ne yazıkki hamile kalamadım bende sadece testlerimi yaptırdım rahim filmi çekilicem ramazan sonrası sen ne yaptın adet oldunmu

canım bende çekildim rahim filmi anesteziyle çok basit oldu.hiç acı duymadım tavsiye ederim.
ne yazık ki adet oldum dün tam 17 gün sonra..
birkaç gün önce 2 kez test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ama boşunaymış lekeleim gelmeye başladı (

canım bilmiyorum ama testte silik çizgi çıktımı kesin ben öle öğrenmiştim hamile olduğumu ki belki yerleşme kanamasıdır seninki hani umutta vermiyim diyorum ama sen dikkat et kendine

bide bu adet gecikmesine bende de oldu kist varmış tabi geçemi için doğum kontrol hapı kullandım o ay adet oldum diğer ay ise hamile kalmışım o ay çok iyi olmuştum ama adetimi iyice sökülmüştü yani

evet canım pek sanmıyorum ama yine de alıyorum önlemimi.örneğin doktorum adetin gelmezse söktürücü kullan dedi ben kullanmadım bekledim doğum kontrokl hapını ben defalarcakullandım kistler için fayda etti tabikide de o ay eriyor ama sonraki ay bidaha kist oluşuyor durum bu yani..
dua ediyorum inşallah kanamam kesilir hamileyimdir diye olmazsa da nasip değilmiş napalım bir sonraki ay umutlanacaz
hım birde canım ya bu silik çizgi testi yaptıktan bir saat sonra çıktı tam olarak o yüzden kaptırmıyorum kendimi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…