adeti 3 gün geçip bhcg değeri 5112 gibi garip ve yüksek bir sonuç çıkan varmı?

anggel

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
804
45
323
Merhaba ben bir çok başarısız hamilelik geçirdikten sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim ama!!!!!!! sonuç çok yüksek çıktı adet 3 gün geçen birisinin bu kadar yüksek bhcg değeri çıkmaz....normal hamileliklerde 1000 olduğunda kese görünür ama bende tabi kese falan yok 3 gün geçti çünkü....mol gebeliği yada dış gebelik ihtaamali var sanırım böyle bişi yaşayan varmı yada değeri böyle çıkıp hamileliği başarıyla geçen varmı?varsa deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar çok ihtiyacım var yine çok üzgünüm...

Merhaba ben bir çok başarısız hamilelik geçirdikten sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim ama!!!!!!! sonuç çok yüksek çıktı adet 3 gün geçen birisinin bu kadar yüksek bhcg değeri çıkmaz....normal hamileliklerde 1000 olduğunda kese görünür ama bende tabi kese falan yok 3 gün geçti çünkü....mol gebeliği yada dış gebelik ihtaamali var sanırım böyle bişi yaşayan varmı yada değeri böyle çıkıp hamileliği başarıyla geçen varmı?varsa deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar çok ihtiyacım var yine çok üzgünüm...

canım en güzeli testi yenilemen...çok geçmiş olsun

Cnm degerin gayet normal görünüyor internetten araştır :)) merkezlerin degerleri değişiyor kafana takma umarım bu sefer minigini sorunsuz kucağına alırsın dOktora gittiğinde vizede cevaP yaz olur mu :)))

cogul gebelikte degerler daha yuksek olur diye biliyorum ama....acikcasi birden fazla bebisin olabilicegini dusundum

Cnm sorun :)) bu topiği buldum oku :)) senin bebiş tüp bebek değil zaten yüksek sonuç normal :))

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/392369-beta-hcg-sonucum-5000-a.html

okudum canım teşekkür ederim benim için araştırmışsın....ama o kişi testi ne zaman yaptığını yazmamış belki de bir hafta geçmiştir adeti,ayrıca kesesi görünmüş...ben daha öncede mol gebeliği geçirdiğim halbuki,kürtajla temizlendi ki bunlar kötü hücreler ve çabuk çoğalıyorlar...neyse hayırlısı bakalım testi tekrarlıycam...

Son düzenleme:
okudum canım teşekkür ederim benim için araştırmışsın....ama o kişi testi ne zaman yaptığını yazmamış belki de bir hafta geçmiştir adeti,ayrıca kesesi görünmüş...ben daha öncede mol gebeliği geçirdiğim halbuki,kürtajla temizlendi ki bunlar kötü hücreler ve çabuk çoğalıyorlar...neyse hayırlısı bakalım testi tekrarlıycam...

inşallah öyle değildir çoğul gebeliktir, Allah gönlüne göre versin

Cnm aklına kötü birşey getirme
tüp bebek denediğimde değerim 2760 çıkmıştı :)) herkesin 80-250 arasında çıkarken benim ki anormal gelmişti ama değilmiş :)) bence doktoruna telefon açıp sor .

banada cok yuksek geldı 3. gunde ama
belkı arkadasların dedıgı gıbı cogul gebelıkse bılemem
hakkında hayırlısı olsun ınsallah

acaba rakamların arasına nokta koymayı unutmuş olabilirlermi ????:77::77::77::77::77: hani 511.2 yada 51.12 vb.....

benim 3. gün değerim 3608 çıkmıştı, aynı senin gibi çok yüksek niye böyle bi sorun mu var yoksa diye diye kendimi yemiştim
rahat ol canım o değerler kişiden kişiye değişen değerler, erken döllenme olmuştur.. çok yüksek bi değer değilki rahat olllllll..
bebeişin de hayırlı olsun bu arada:nazar:

Cnm aklına kötü birşey getirme
tüp bebek denediğimde değerim 2760 çıkmıştı :)) herkesin 80-250 arasında çıkarken benim ki anormal gelmişti ama değilmiş :)) bence doktoruna telefon açıp sor .

canım senin bu denemen olumsuz mu sonuçlandı peki...yarın tekrar gidicem test yaptırmaya sonuç yazarım...

benim 3. gün değerim 3608 çıkmıştı, aynı senin gibi çok yüksek niye böyle bi sorun mu var yoksa diye diye kendimi yemiştim
rahat ol canım o değerler kişiden kişiye değişen değerler, erken döllenme olmuştur.. çok yüksek bi değer değilki rahat olllllll..
bebeişin de hayırlı olsun bu arada:nazar:

merhaba 3608 çıkan gebeliğin devam ettimi bebeğine kavuştun mu peki? bende kromozm bozukluğu var bi gün hikayemi yazıcam çektiğim acıları herşeyi mucizemi bekliyorum olursa bir mucize olacak ve ben ilan edicem........

merhaba 3608 çıkan gebeliğin devam ettimi bebeğine kavuştun mu peki? bende kromozm bozukluğu var bi gün hikayemi yazıcam çektiğim acıları herşeyi mucizemi bekliyorum olursa bir mucize olacak ve ben ilan edicem........

şu günlerde o mucizeye o kadar çok ihtiyacım varki. bende dert başka ama ne olursa olsun sorun hepimizde aynı. özlem.........

malesef o gebeliğim 18 haftalıkken sonlandırıldı. bebeğime dandy walker teşhisi konuldu çünkü... ama bhch ile belirlenen bişey değilki bu, değerin çok çok yüksek değilki lütfen olumsuz düşünceleri at kafandan

sağlıklı embriyo çıktımı.ne güzel .inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder.

yok canım tüp bebek değil bu sefer doğal gebelik....ben zaten normal kalabiliyorum sadece kromozom bozukluğu yüzünden pgd yaptırmıştım oda olmamıştı....yoruldum tüm bunlardan lendimiz denedik gebelik devam ederse amniyo yada kordosentez yapılacak....

Back
X