Adeti Geçen ve Testleri Negatif Çıkanlar

eysanbaran

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
93
28
38
Burda bi toplanalım mı. Yalnız olmadığımı düşünüyorum. benim 10 gün geçti. 3. ün kan testi yaptırmıştım negatif. Sizde durumlar nasıl?

benimde bugün adetim geçeli 4.günüm.idrar testi yaptım cmtesi günü ama bişey çıkmadış.bugün de gittim kan verdim ama sonucu daha almadım...bakalım ne çıkacak...

benimde bugün adetim geçeli 4.günüm.idrar testi yaptım cmtesi günü ama bişey çıkmadış.bugün de gittim kan verdim ama sonucu daha almadım...bakalım ne çıkacak...
canım inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar. Ben de kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkcak diye. ama korkunun faydası yok. cuma günü yaptırcam o zamana kadar adet olmazsam tabi

canım inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar. Ben de kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkcak diye. ama korkunun faydası yok. cuma günü yaptırcam o zamana kadar adet olmazsam tabi
hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun...inşallah ikimizde de pozitif çıkar...ben şimdi daha bir heyecanlı bekliyorum :)

Merhaba arkadaslar,ben de varim.Adetim 10 gun gecti.Uc kez idrar bi kez de kan testi yaptirdim negatifti hepsi.Adetlerim duzenlidir .Belim surekli agriyor.Bir kere daha kan testi icin biraz daha bekliim dyorum,insallah hayirlisi olur hakkimizda

Merhaba arkadaslar,ben de varim.Adetim 10 gun gecti.Uc kez idrar bi kez de kan testi yaptirdim negatifti hepsi.Adetlerim duzenlidir .Belim surekli agriyor.Bir kere daha kan testi icin biraz daha bekliim dyorum,insallah hayirlisi olur hakkimizda
aynı durumdayız canım. sen de yeni evli misin ?4 aylık evliyim ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. ben ilk kez bu ay denedim bu ay da adetim gecikti hayatımda ilk kez. benim bu sabahki evde idrar testim de negatifti :KK43: persembe gitcem doktora.

benim bugün tam 21 gün oldu geçen hafta test yaptım negatifti. dr adet söktürücü verdi kullanmadım. benim en fazla 3-4gün gecikme olurdu. ne oluyo bilmiyorum

aynı durumdayız canım. sen de yeni evli misin ?4 aylık evliyim ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. ben ilk kez bu ay denedim bu ay da adetim gecikti hayatımda ilk kez. benim bu sabahki evde idrar testim de negatifti :KK43: persembe gitcem doktora.

Bir bucuk senelik evliyim canim,ama ekimden beri dusunuyoruz. Gecikme olunca dusundurdu beni ama testler negatif cikinca da kafam karisiyo.Beklemedeyim artik bakalim

benim daha gecikmedi ama cumadan beri dayanamayıp test yapıyorum ya tutarsa diye ama henüz hep negatif. acaip mide bulantım var ve ara ara tek taraflı kasık ağrılarım oluyo. bat 20. bakalım evde erken gebelik testi var yarın sabah yapsam mı diye içim içimi yiyo ama negatifi görmekten de çok korkuyorum.

benim daha gecikmedi ama cumadan beri dayanamayıp test yapıyorum ya tutarsa diye ama henüz hep negatif. acaip mide bulantım var ve ara ara tek taraflı kasık ağrılarım oluyo. bat 20. bakalım evde erken gebelik testi var yarın sabah yapsam mı diye içim içimi yiyo ama negatifi görmekten de çok korkuyorum.

Ben bi kac saat once adet oldum canim 10 gun olmustu gecikeli.Ilk once pembe bi leke geldi umutlandim sonradan da malum.bundan sonra akisina birakmaya karar verdim.Sana tavsiyem adetin gecmeden test yapma,biraz daha sabirli ol

Ben bi kac saat once adet oldum canim 10 gun olmustu gecikeli.Ilk once pembe bi leke geldi umutlandim sonradan da malum.bundan sonra akisina birakmaya karar verdim.Sana tavsiyem adetin gecmeden test yapma,biraz daha sabirli ol
keşke dayanabilseydim ama sabah erken gebelik testi yaptım tabiki tek çizgi çıktı artık üzülmüyorum bile alıştım nedense şaşırmıyorum tek çizgi çıkınca neyse ben de akışına bırakcam artık olmuyo böyle kafaya taktıkça daha kötü oluyo insan

Merhaba iyi akşamlar..Maalesef bende günü geçip testlerde negatifi görenlerden biriyim..adet tarihim hep düzenli idi en son 8 şubat da oldum ve 8 mart adet olmam gerekiyordu bugüne kadar iki idrar birde kanda gebelik testime baktırdım sonuç hüsran.6 aydır da bebek istiyoruz.Şükür ki bir tane evladım var ancak ona kardeş yapmak için can atıyorum. İnş herkesin gönlüne göre olur her şey.Tüm isteyen arkadaşlara rabbim nasib etsin..:KK61: :emir_bebek:

Son düzenleme:
Benimde adetim 25 gun gecikdi test yapiyorum negatif ne yapacagimi bilmiyorum

Merhaba..buraya yazdiktan sonra 19 mart regli oldum.:).kismette yok demekki..senin durumun ne oldu acaba.ben sogan kurune basladim.bakalim bu ay ise yarayacakmi merakla bekliyorum..:)

Merhaba..buraya yazdiktan sonra 19 mart regli oldum.:).kismette yok demekki..senin durumun ne oldu acaba.ben sogan kurune basladim.bakalim bu ay ise yarayacakmi merakla bekliyorum..:)
canim dun test yapdim silik cizgi cikdi insallah hamileyimdir.bi ay sogam kuru de kullanmisdim sakin sogan kurunu yarida burakma

X