canım inş hamilesindirhaber verirsin bizede
12.13.14.15. hala ne bır kırmızı nede bir başka belirti yoq...
canım test yaptın mı? yapsana artık
aynen cnm ya bi yarn olsada gdip kan tahlili yptrsam heyecn hatsafada ama umudum da yok alıştım nasıl olsa değerin hezaman 0.1 çıkmasına :)
Kızlar meraba bende son 3 gündeyım adetıme az kaldı ama umudum yok aynen yagmur yazdığını okuyunca aynı şeyı söyledım bende alıştım beta hcg nın 0.bilmem kaç olmasına şaşırmıyorum artık son 7 aydır bebiş beklıyoz pko luyum henuz ilaçlara başlamadık off off heycan yapmayım dıom ama bat 18 ekm ve emınım yine bişe çıkmayacakhayırlısı..
pko luyum derken cnm?pko ne demekkk?
polikistik over , yani yumurtalıkla ilgili bi problem yumrtlama sorunu ve yumurta tembelliği gibi miyomlar oluyor adet düzensiz oluyor bendeki etkileri bunlar pco nun .. inşallah aydınlatabildim :)
benim adetım mesela gununden once gelmez hep sonra 2 yada 3 gun arkadan gelır bu bır belırtı olabırmı cnm ?
bunu nasıl anlıysun doktordamı anlıosun?ben hala hasta olmadımda adet agrım var ama gelmedı hala her tarafımda şiş
bi kadın doğum uzmanına git zaten yumurta yapısından anlıyor onlar ve söylüyorlar.. inş. bi problem yoktur. :)
gtmıstım cnm baktı bana ama oyle bısı demedi...bırz ıltıhap olmuş dedı bı skıntı yok bırde rahmın ters dedı ama odaa bır problem degıl zaten dedı.halvet zmanında altınabı yastık koy dedı 5aydır denıyruz bakalımmm :)
öyle bişey olsaydı söylerdi zaten iyi sevindim, 1 yıla kadar olmaması normalmiş 1 yıl tedavi vermiyolar zaten hayırlı zaman gelir inş. bebeklerimiz. bende 14 aydır istiyorum uğraşıyoruz bakalım , bende tedavi istemedim doğal yolla olsun istiyorum soğan kürü yapıyorum 2 aydır eşimede keçiboynuzu kürü bakalım hayırlısı artık :)))
amin cnmm inşalllahdualarımız hep hayrlı evlat sahıp olmamız...ebru gundeş anne olmuş ya cok sevındım......
nerden cıktı dersen bılmemm yazasım geldı :)
Kızlar meraba bende son 3 gündeyım adetıme az kaldı ama umudum yok aynen yagmur yazdığını okuyunca aynı şeyı söyledım bende alıştım beta hcg nın 0.bilmem kaç olmasına şaşırmıyorum artık son 7 aydır bebiş beklıyoz pko luyum henuz ilaçlara başlamadık off off heycan yapmayım dıom ama bat 18 ekm ve emınım yine bişe çıkmayacakhayırlısı..
benden bu ay pas kızlar sabah tatsız mısafır geldı malesef. canım cok sıkıldı ruhum yaslandı artık ya. bu ara bu ay bebıs bekleyen arkadaslar sızın adınıza cok sevındım. allah banada nasıp etsın
kımse yokmu kızlar adetı gecıken
bende de 13 gun gecikme oldu bende idrar testi yaptım pozitif cıktı bendede saydıgın belırtılerın hepsı var inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin
bende de 13 gun gecikme oldu bende idrar testi yaptım pozitif cıktı bendede saydıgın belırtılerın hepsı var inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?