Adeti gecikenler

canım inş hamilesindir haber verirsin bizede

cnmm sonuçlar ne alemdee...ogleden sonra gectı yaptınmı tatlım..bende de hala tık yok ve test alıpta yapmıyacagımgeceb ay 13 de oldum ...hala tık yok ve bır belırtı bıle yoqqqq
arada adeet agrım gıbı oluyr agrılarım amaaa...sanmıyrummm olmadı bu aydaa offff

arkadşlr bugun doktora gittim adetm 7 gndr gecikiyodu usg ile gebelk göremedi kan testi yaptı sonuç negatf ama rahim de kalınlaşma oldugunu 10 gün içinde adet görmezsem testi tekrarlıcanı söledi ilaç falan da vermedi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabir mi ?

aynen cnm ya bi yarn olsada gdip kan tahlili yptrsam heyecn hatsafada ama umudum da yok alıştım nasıl olsa değerin hezaman 0.1 çıkmasına :)

Kızlar meraba bende son 3 gündeyım adetıme az kaldı ama umudum yok aynen yagmur yazdığını okuyunca aynı şeyı söyledım bende alıştım beta hcg nın 0.bilmem kaç olmasına şaşırmıyorum artık son 7 aydır bebiş beklıyoz pko luyum henuz ilaçlara başlamadık off off heycan yapmayım dıom ama bat 18 ekm ve emınım yine bişe çıkmayacak hayırlısı..

pko luyum derken cnm?pko ne demekkk?

polikistik over , yani yumurtalıkla ilgili bi problem yumrtlama sorunu ve yumurta tembelliği gibi miyomlar oluyor adet düzensiz oluyor bendeki etkileri bunlar pco nun .. inşallah aydınlatabildim :)

benim adetım mesela gununden once gelmez hep sonra 2 yada 3 gun arkadan gelır bu bır belırtı olabırmı cnm ?
bunu nasıl anlıysun doktordamı anlıosun?ben hala hasta olmadımda adet agrım var ama gelmedı hala her tarafımda şiş

bi kadın doğum uzmanına git zaten yumurta yapısından anlıyor onlar ve söylüyorlar.. inş. bi problem yoktur. :)

bi kadın doğum uzmanına git zaten yumurta yapısından anlıyor onlar ve söylüyorlar.. inş. bi problem yoktur. :)

gtmıstım cnm baktı bana ama oyle bısı demedi...bırz ıltıhap olmuş dedı bı skıntı yok bırde rahmın ters dedı ama odaa bır problem degıl zaten dedı.halvet zmanında altınabı yastık koy dedı 5aydır denıyruz bakalımmm :)

öyle bişey olsaydı söylerdi zaten iyi sevindim, 1 yıla kadar olmaması normalmiş 1 yıl tedavi vermiyolar zaten hayırlı zaman gelir inş. bebeklerimiz. bende 14 aydır istiyorum uğraşıyoruz bakalım , bende tedavi istemedim doğal yolla olsun istiyorum soğan kürü yapıyorum 2 aydır eşimede keçiboynuzu kürü bakalım hayırlısı artık :)))

amin cnmm inşalllahdualarımız hep hayrlı evlat sahıp olmamız...ebru gundeş anne olmuş ya cok sevındım......
nerden cıktı dersen bılmemm yazasım geldı :)

cnm bnde de polikistik over var ama bu hamile kalmaya engel değil bn bir kez hamile kaldım düşük yaptm gerci ama söylemek istediğim bu kistler hamila kalmayı engellemiyorum sadece zaman almasını sağlıyo ama herkesde değil ilk hamileliğimde 2 ay gibi bi sürede kalmış bu defa 3 ay oldu dün doktora gittim kan tahlili tabikide 0.1 çıktı ama rahimde kalınlaşma varmış 10 gün içinde adet görmezsem kan tahlilini tekrarlıcaz muhtemel bir gebelik olabileceği için ilç vermedi rahim kalınlaşması hem hamilelik hemde adet belrtisi oldugu için bekliyorum şimdi işte işnh adet olmam tek duam bu 10 gün snra hastaneye gttiğim de sonucun 0.1 olmasını istemiyorumm...

benden bu ay pas kızlar sabah tatsız mısafır geldı malesef. canım cok sıkıldı ruhum yaslandı artık ya. bu ara bu ay bebıs bekleyen arkadaslar sızın adınıza cok sevındım. allah banada nasıp etsın

cnm kaç gun gecıktı senın....aminnninşalllah hepimize nasıp eder yarabbim

bende de 13 gun gecikme oldu bende idrar testi yaptım pozitif cıktı bendede saydıgın belırtılerın hepsı var inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin

tebrik edrim canım... Darısı bizlere olsun işnlh.. 13 gün geckmyle mi gördün idrarda cnm. ya bnmde rahm de kalaınlaşma vr 8gün geckmyla kan tahlılı yaptrdım dün negtf çktı şmdi 10günlük bir bekleme süresndeym işnlh hamilelktndr senın ki de öylemiydi yani geç döllenme 13 gün snra görmşsun ya çizt çizgiyi ondn srdum normal 2-3 gn snra çıkıyo die ?

bende de 13 gun gecikme oldu bende idrar testi yaptım pozitif cıktı bendede saydıgın belırtılerın hepsı var inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba sıze bısey sormak ıstıyoru, benımde adetm bugun ıtıbarıyle 8 gun gecıktı 3 gun gecıkme sonrası kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ıdrarda negatıf, hala regl olmadım. acaba sızde kan testı yaptırmısmıydınız 13 gun gecıkmede ? yanı ıdrar testınden once...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…