Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Kese görünse kanda çıkardı galiba ya bidaha kan ver bakalm bn geçen hafta gittiğimde rahimde kalinlasma var dedi ama kanda 1.20 çıktı bi hafta sonra olmazsan yine gel demisti
Gittiğim hastane özel bir hastane ve kimse memnun değil normalde kan testi çıkınca bütün hormonlar çıkar ama Bnde sadece 0.5 yazıyor adetin olunca 2. Yada 3. Günü gel hormon testi yapalım dediler. Kimileri diyor kan da erken gittiğin için çıkmaz kimileride diyor yoktur 10 gün snra devlet hastanesine gitcm🤦🙄

Gittiğim hastane özel bir hastane ve kimse memnun değil normalde kan testi çıkınca bütün hormonlar çıkar ama Bnde sadece 0.5 yazıyor adetin olunca 2. Yada 3. Günü gel hormon testi yapalım dediler. Kimileri diyor kan da erken gittiğin için çıkmaz kimileride diyor yoktur 10 gün snra devlet hastanesine gitcm🤦🙄
Siz kanı adetinizden kaç gün geçince verdiniz

Kanda çıkmama ihtimali de var mı acaba banada kese var dedi kan testi negatif çıktı snra
Canım ben ultrasona girmedim kesenin olup olmadığını bilmiyordum ama kanda cıkmadı defalarca kez verdım daha sonra dusuk dedi kan degerlerın belki gebelik olabilir dedi sonra ultrason da netleştirdim seninde kan negatif kese var bebek görmediler mi

Canım ben ultrasona girmedim kesenin olup olmadığını bilmiyordum ama kanda cıkmadı defalarca kez verdım daha sonra dusuk dedi kan degerlerın belki gebelik olabilir dedi sonra ultrason da netleştirdim seninde kan negatif kese var bebek görmediler mi
Ne gibi belirtileriniz vardı acaba sizin Bnde hala olmadm adet 12.gün bugun

Değerin tam olarak kaç çıkmıştı cnm senin benim pazartesi 1.20 çıktı acaba bu değerle yükselme olmusmudur

Yıllar önce İlk oğlumda, adetim neredeyse 20 gün geçti test yaptım doğal olarak.Sonuç negatifti ilerleyen günlerde adet gelmeyince tekrar tekrar test yaptı gene sonuç negatif.İnanılmaz karın kasık ağrım var kadın doğumcuya gittik.başta evde yapılan testlerden yaptı sonuç negatif alttan ultrason yaptı 5,5 cm kist gördü hemen ameliyatla almamız lazım derken, bebeği gördü :) inanamadık ameliyat ta olmadım,bebeğim doğdu. Ben yaşayan biri olaraktan olabilir diyorum,neden olmasın.

Ne gibi belirtileriniz vardı acaba sizin Bnde hala olmadm adet 12.gün bugun
Goğus şisliği bel agrısı bas agrısı yorgunluk halsizlik hep uyku hali vardı bide dizlerim felaket ağrıyordı adetim de 19 gun gecikmişti. Sende ne gibi belirtiler var cunku kısıden kısıye degişebiliyr

Değerin tam olarak kaç çıkmıştı cnm senin benim pazartesi 1.20 çıktı acaba bu değerle yükselme olmusmudur
Canım ilk gebelik oldugu için pek degerlerle ilgilenmiyordum bilmediğim için ama şimdi esim gene cocuk istiyor korunmuyoruz gecen kan verdim sordum kac diye 0.1 dedı😂bir hafta sonra dayanamadım tekrar verdım bu sefer 0.31 dedi. Bu seferde adet gecikmesini beklıyorum

Goğus şisliği bel agrısı bas agrısı yorgunluk halsizlik hep uyku hali vardı bide dizlerim felaket ağrıyordı adetim de 19 gun gecikmişti. Sende ne gibi belirtiler var cunku kısıden kısıye degişebiliyr
Pardon yanlıs basmışım 10 geçti benim adetim ha bide ben düğün gecesi kaldım 5 gun sonra adet oldum ama 4 bucuk 5 bucuk ara sıra bildigin adet de görüyordum

Yıllar önce İlk oğlumda, adetim neredeyse 20 gün geçti test yaptım doğal olarak.Sonuç negatifti ilerleyen günlerde adet gelmeyince tekrar tekrar test yaptı gene sonuç negatif.İnanılmaz karın kasık ağrım var kadın doğumcuya gittik.başta evde yapılan testlerden yaptı sonuç negatif alttan ultrason yaptı 5,5 cm kist gördü hemen ameliyatla almamız lazım derken, bebeği gördü :) inanamadık ameliyat ta olmadım,bebeğim doğdu. Ben yaşayan biri olaraktan olabilir diyorum,neden olmasın.
Aaa ne ilginç hikaye rabbim size bagislasin hep bi umut var ozmn adet olmadkca🤗

A
acayip kasiklarim batiyo agriyo sanki adetin ilk günü gbi belim agriyo hiçbirşey yapasım gelmiyo evde sürekli yatasimgeliyo uykum fazla yok hatta geceleri bile unutamıyorum hıc birşey yiyesim gelmiyo istahszlik çok

Canım ilk gebelik oldugu için pek degerlerle ilgilenmiyordum bilmediğim için ama şimdi esim gene cocuk istiyor korunmuyoruz gecen kan verdim sordum kac diye 0.1 dedı😂bir hafta sonra dayanamadım tekrar verdım bu sefer 0.31 dedi. Bu seferde adet gecikmesini beklıyorum
Birde aşırı üşüme var bende hele ayaklarımı hıc isitamiyorum

Kızlar hala regli olmadım 51. Günüm sağlık ocagnda kan testi vermiştim pazartsi cıkıcak ama bugün yüzüm sivilcelendi cok heralde adet olucam ama aşırı halsizim:(

Bir daha kan ver istersen cnm çünkü testlerde cikmayabilyomus bazen bende sabah test yapmıştım ozmn bişey yoktu ama sonradan baktığımda böyle çıktı acaba bekledi diyemi çıktı anlamadm pazartesi doktora gtcem geçen pazartesi gtmistim 1.20 çıkmıştı rahim duvarında kalınlaşma var dedi 1hafta sonra olmazsan tekrar gel demişti
Merhaba canım bence hamilesin 2. Çizgiyi görebiliyorum :) bence yarın acilden kan testi yaptır :) bende gecikme yok daha 5 gün var klomen tedavisi ile deniyorum bi kaçbelirtim var inşallah hamişizdir:)

Back
X