Adeti gecikip negatif olup sonra pozitif görenler lütfen bakabilir mi

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
Arkadaşlar çevremde bu ay herkesin adeti gecikti. Burada da bir kaç kişide okudum. Var mı böyle olanlar. Özellikle anne olmak isteyenler için bir umut. Reglim ilkler bu kadar gecikti. Ama test yapıyorum negatif. Normalde yumurtlama zamanı göğüslerim şişer regl günü sönerdi bu ay asla yumurtlama zamanı şişmedi ağrımadı. Ama regli olmam gereken günden beri hassasiyet var özellikle ucu açıyor dokununca. Kasıklarda ve bacalarımda ağrı var. Bu şekilde olup hamile kalan var mı?
Bu sabah 6. Günümdü gecikmemin karnım aşırı şişti ve idrarım çok berraktı, genelde bulanık olurdu hep. Ama negatif. Kan testimde yarın ama beklemek artık zor

Arkadaşlar çevremde bu ay herkesin adeti gecikti. Burada da bir kaç kişide okudum. Var mı böyle olanlar. Özellikle anne olmak isteyenler için bir umut. Reglim ilkler bu kadar gecikti. Ama test yapıyorum negatif. Normalde yumurtlama zamanı göğüslerim şişer regl günü sönerdi bu ay asla yumurtlama zamanı şişmedi ağrımadı. Ama regli olmam gereken günden beri hassasiyet var özellikle ucu açıyor dokununca. Kasıklarda ve bacalarımda ağrı var. Bu şekilde olup hamile kalan var mı?
Bu sabah 6. Günümdü gecikmemin karnım aşırı şişti ve idrarım çok berraktı, genelde bulanık olurdu hep. Ama negatif. Kan testimde yarın ama beklemek artık zor
Lütfen bilgisi olanlar içimi ferahlatsın 🥺 zaten bu ay beklentim yoktu ama bi anda 1 hafta gecikince yeniden umutlandım

Erken gebelik testi mi yaptın kaset mi?

Kızlar merhaba
Ben adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı kaşık ağrım bel ağrım ve ara ara mide bulantım var. Bugün adet gecikmesinin 2. Günü sizce geç döllenme gibi bir şey olmuş mudur adete 5 gün kala da ovülasyon testim pozitif çıkmıştı

Kızlar merhaba
Ben adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı kaşık ağrım bel ağrım ve ara ara mide bulantım var. Bugün adet gecikmesinin 2. Günü sizce geç döllenme gibi bir şey olmuş mudur adete 5 gün kala da ovülasyon testim pozitif çıkmıştı
Bu ay bu durum herkeste var nedense herkes bu ay regli olmuyor ben de dahil. 6 gün geçti hep negatif. Biraz daha bekle çok iş yapma yat hep inşallah hamilesindir nedense öyle hissettim ❤️

Benim de 8 gün gecikti hamilelik belirtiside yok regl olacakmış gibi ağrı var

Benimde oyle tam 9 gun geciktim ama ha simdi olucak ha yarin olucam gibi hissede hissede gecti. Kasik agrim gogus sisligi bel agrim var ama evde 2 kez test yaptim negatif cikti acikcasi 20 gun once ella (ertesi gun hapi) hapi icmistim onunla alakalidir dedim ama bu kadar etki edecegini dusunmuyorumda anlamadim cidden

Benimde oyle tam 9 gun geciktim ama ha simdi olucak ha yarin olucam gibi hissede hissede gecti. Kasik agrim gogus sisligi bel agrim var ama evde 2 kez test yaptim negatif cikti acikcasi 20 gun once ella (ertesi gun hapi) hapi icmistim onunla alakalidir dedim ama bu kadar etki edecegini dusunmuyorumda anlamadim cidden
Pozitif çıktımı sizinki

Daha hic bakmadim en son 2 gun once evde test yapmistim negatif cikti diye umursamadim, sanirim artik doktora gozukme mi gerekiyor anlamadimki

Daha hic bakmadim en son 2 gun once evde test yapmistim negatif cikti diye umursamadim, sanirim artik doktora gozukme mi gerekiyor anlamadimki
Adet oldunuz mu acaba aynı durum bende de var adetim in 4. Günü olması gerekiyor bugün ama hala olmadım bugün kan testi de verdim negatif ve asla ama asla adetim şaşmaz 25 günde bir adet olurum 4 gün geciktim.

Merhaba kızlar 5 aydır evliyim korunmuyorduk ama çocuk da istemiyorduk olursa olur diyorduk bir çabaya girmiyordum doğrusu bu ay çok istedik ve ilişki sonrası uzandım kalkmadım hiç vs. Ben adeti ayda bir düzenli gören birisiydim. Adetim bir gün dahi gecikmezdi günü hep bellidir o derece düzenli yani. Fakat bu ay 15 inde olmam gerekirken olmadım. Adet gecikmesi bugünle birlikte beş gün olucak fakat tık yok bende dayanamadım test yaptım negatif çıktı napsam bilmiyorum neden böyle oldu çok sevinmiştim oysa :(

Merhaba kızlar 5 aydır evliyim korunmuyorduk ama çocuk da istemiyorduk olursa olur diyorduk bir çabaya girmiyordum doğrusu bu ay çok istedik ve ilişki sonrası uzandım kalkmadım hiç vs. Ben adeti ayda bir düzenli gören birisiydim. Adetim bir gün dahi gecikmezdi günü hep bellidir o derece düzenli yani. Fakat bu ay 15 inde olmam gerekirken olmadım. Adet gecikmesi bugünle birlikte beş gün olucak fakat tık yok bende dayanamadım test yaptım negatif çıktı napsam bilmiyorum neden böyle oldu çok sevinmiştim oysa :KK43:
Adet oldunuz mu acaba aynı durum bende de var adetim in 4. Günü olması gerekiyor bugün ama hala olmadım bugün kan testi de verdim negatif ve asla ama asla adetim şaşmaz 25 günde bir adet olurum 4 gün geciktim.
Bebek düşünmeye başladığımızdan itibaren reglm sapıttı bendede aynı durum var reglden önce test yaptım negatif Gecikti yapsam mı diyorum korkuyorum 🙏🏻

Hâlâ daha olmadım 6. gün bugün kist var mı diye şüphelenmeye başladım ve korkuyorum ama ben üç ay önce kadın doğuma gittim yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi şimdi kist olamaz ki dimi sorunum yoktu yani ama günüm geçmesine rağmen de test dün yaptım 5. Günüm de negatif çıktı kimi de kan testi ver kesin hamilesin diyor

Back
X