Adeti gecikip negatif olup sonra pozitif görenler lütfen bakabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben de 8 aydır gebelik deniyorum ama olmuyor..adetim 7 gündür gecikmede..bugün kan testi verdim negatif..neden adet olamıyorum acaba

Hâlâ daha olmadım 6. gün bugün kist var mı diye şüphelenmeye başladım ve korkuyorum ama ben üç ay önce kadın doğuma gittim yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi şimdi kist olamaz ki dimi sorunum yoktu yani ama günüm geçmesine rağmen de test dün yaptım 5. Günüm de negatif çıktı kimi de kan testi ver kesin hamilesin diyor
Kist çıkmış olabilir bende bir ay gidiyorum muayneye kist yok bir ay gidiyorum var, ara sıra böyle çıkan kistler oluyor bilgin olsun. Regl gecikmesi olduğu için liste dönüşebiliyor doktorum söylemişti. 5 gün gecikmeyle testte çıkardı ama ne zaman yumurtladiginda önemli en garantisi kan testi tabi

Merhaba arkadaşlar ben de 8 aydır gebelik deniyorum ama olmuyor..adetim 7 gündür gecikmede..bugün kan testi verdim negatif..neden adet olamıyorum acaba
Artık hormonlarımızın bir oyunu olduğunu düşünüyorum bende. Çok istediğimiz için piskolojik olarak etkileniyoruz sanırım

Allah aşkına delircem bir yanıt verin simd bu kan testi sonucu yaptığınız günün akşamı çıkar mı

Arkadaşım sana umut olayım bende kaç gündür adet geçikmem vardı testlerde negatifti kan verdim adetimin 2 gün gecikmesine kan verdim 0,398 5 gün geçikince ,0411 çıkmıştı artık umudum kesilmişti bugün adetimin 10 günü gecikmesi dedim test alacağım eğer çifti görmese söktürücü kullanacağım bugün test yaptım 2 çizgiyi gördüm düşün normal kaset test yaptım bide saat 6 da çifti gördüm İnşAllah hamileyim sabah yapılması gerekiyor.

Bu ay gerçekten herkeste aynı sıkıntı var galiba benimde 6 gün oldu test yapmaktan başım döndü artık . İstediğimiz için ümitlenmek istemiyorum ama bi yanda da deli gibi ümitleniyorum

Arkadaşlar çevremde bu ay herkesin adeti gecikti. Burada da bir kaç kişide okudum. Var mı böyle olanlar. Özellikle anne olmak isteyenler için bir umut. Reglim ilkler bu kadar gecikti. Ama test yapıyorum negatif. Normalde yumurtlama zamanı göğüslerim şişer regl günü sönerdi bu ay asla yumurtlama zamanı şişmedi ağrımadı. Ama regli olmam gereken günden beri hassasiyet var özellikle ucu açıyor dokununca. Kasıklarda ve bacalarımda ağrı var. Bu şekilde olup hamile kalan var mı?
Bu sabah 6. Günümdü gecikmemin karnım aşırı şişti ve idrarım çok berraktı, genelde bulanık olurdu hep. Ama negatif. Kan testimde yarın ama beklemek artık zor
Merhaba aynı durumu yaşıyorum kan testi verdim yarın çıkıcak siz ne oldu acaba

Arkadaşım sana umut olayım bende kaç gündür adet geçikmem vardı testlerde negatifti kan verdim adetimin 2 gün gecikmesine kan verdim 0,398 5 gün geçikince ,0411 çıkmıştı artık umudum kesilmişti bugün adetimin 10 günü gecikmesi dedim test alacağım eğer çifti görmese söktürücü kullanacağım bugün test yaptım 2 çizgiyi gördüm düşün normal kaset test yaptım bide saat 6 da çifti gördüm İnşAllah hamileyim sabah yapılması gerekiyor.
Canm merhaba kan verdin mi ne durumdasın merak ettim
Bende gecikmemin 9.gününde kan negatif şuan 11. Günündeyim test yapmadım daha cuma yapıcam olmazsa adet söktürücüye başlıycam artık

Canm merhaba kan verdin mi ne durumdasın merak ettim
Bende gecikmemin 9.gününde kan negatif şuan 11. Günündeyim test yapmadım daha cuma yapıcam olmazsa adet söktürücüye başlıycam artık
Canım ne yaptın benimde gecikmemim 12.günü tüm testlerim negatif kan testi doktora gidicem de kafayı da yicem baş dönmem fln var belirtiler de var

Back
X