Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetidim bikdikten 10 sonra 3_4 gün leke geliyor acil yardım
kızlar adet olduktan 10 gün sonra 3 veya 4 gün boyunca lekelenme oluyor bazen parça şeklinde ondan 10günsonra yine adet oluyorum çok sancılı bir biçimde.. doktora randevü aldım ama geç bir tarihe verdi ... bu konuda bilgisi olan varmı paylaşabilir mi ( bu arada bekarım)
Öncelikle geçmiş olsun, bu sene bende aynı durumu yaşadım stresli bir dönem geçiriyorsan etki edebilir. Kadın doğum uzmanına görünürsen için rahat eder,ultrasonla bakar tahlil yaptırır
Öncelikle geçmiş olsun, bu sene bende aynı durumu yaşadım stresli bir dönem geçiriyorsan etki edebilir. Kadın doğum uzmanına görünürsen için rahat eder,ultrasonla bakar tahlil yaptırır
doktora gidecem ama 10 gün sonrasına randevü verdi (adet döneminde gel dedi ...) aslında stresli bir dönem de geçirmedim bu bir anda başladı ..benim gibi olanlar varsa belki yardımcı olurlar dedim kafamda ki soru işaretlerine
bendede aynı sorun vardı bekarken doktor düzensiz adetten kaynaklanıyor demişti ilaç vermişti adet düzene girince o da geçti ama kimi lekelenme enfeksiyondan da olabilir inşallah başka bir şey değildir
bendede aynı sorun vardı bekarken doktor düzensiz adetten kaynaklanıyor demişti ilaç vermişti adet düzene girince o da geçti ama kimi lekelenme enfeksiyondan da olabilir inşallah başka bir şey değildir