Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 1 gün gecikti testim böyle sizce ümit varmı
Kızlar adetim 1 gün geçti belirtidir yok sadece 2 3 gün sol kasık bacağa vuran ağrım oldu sabah ilk idrar değil ama az önce yaptım böyle çıktı hiç bı ağrım yok göğüs hassayitei dışında böyle olup gebe kalan oldumu ?
Kızlar adetim 1 gün geçti belirtidir yok sadece 2 3 gün sol kasık bacağa vuran ağrım oldu sabah ilk idrar değil ama az önce yaptım böyle çıktı hiç bı ağrım yok göğüs hassayitei dışında böyle olup gebe kalan oldumu ?
İnşallah vardır Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasın Dr gitmediniz mi acaba bir kan verseydiniz ben dayanamaz giderdim yada idrarı tekrarlayın emin olmak için koyulaşma varsa bir sn beklemeyin inşallah vardır
İnşallah vardır Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasın Dr gitmediniz mi acaba bir kan verseydiniz ben dayanamaz giderdim yada idrarı tekrarlayın emin olmak için koyulaşma varsa bir sn beklemeyin inşallah vardır
Eşim beklememi istedi biraz sabırlı bir insandır dün eşime de testimi gösterdim o da fark etti ikinci çizgiyi ama dikkatlı bakınca görünüyor gerçekten çok heyecanlıyım yarın randevu aldım gideceğim inşeallah amin amin canım