Adetim 1 gün gecikti testim böyle sizce ümit varmı

Kızlar adetim 1 gün geçti belirtidir yok sadece 2 3 gün sol kasık bacağa vuran ağrım oldu sabah ilk idrar değil ama az önce yaptım böyle çıktı hiç bı ağrım yok göğüs hassayitei dışında böyle olup gebe kalan oldumu ?
Benim de 17 gün gecikti test yaptım sadece gözle görülür hayalet çizgi var karmakarışık düşüncelere girdim offf 🥹🥹

Benim de 17 gün gecikti test yaptım sadece gözle görülür hayalet çizgi var karmakarışık düşüncelere girdim offf 🥹🥹
İnşallah vardır Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasın Dr gitmediniz mi acaba bir kan verseydiniz ben dayanamaz giderdim yada idrarı tekrarlayın emin olmak için koyulaşma varsa bir sn beklemeyin inşallah vardır 🤲🏼🤲🏼

V
İnşallah vardır Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasın Dr gitmediniz mi acaba bir kan verseydiniz ben dayanamaz giderdim yada idrarı tekrarlayın emin olmak için koyulaşma varsa bir sn beklemeyin inşallah vardır 🤲🏼🤲🏼
Eşim beklememi istedi biraz sabırlı bir insandır dün eşime de testimi gösterdim o da fark etti ikinci çizgiyi ama dikkatlı bakınca görünüyor gerçekten çok heyecanlıyım yarın randevu aldım gideceğim inşeallah 🥹 amin amin canım

Bende bir çizgi gördüm gölge gibi varsada çok erken gebelik demekki inşallah vardır istiyorsunuz isteyen herkes anne olsun 🙏🌼

Back
X