Adetim 10 gün gecikti hamile miyim

elisaaslann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
1
0
1
31
Merhaba adetimden 4 gün once korunmasız iliski yaşadım ilişkiden 2 saat sonra ertesi gün hapü olan ellayı kullandım. adetim 4 gün gecti test yaptım negatif çıktı daha sonra adetim 7 gün gecti tekrar test yaptım negatif çikti daha sonra adetim 10 gün geciktikten sonra adet oldum.adet olmama ragmen hamile olabilir miyim? Lütfen bilgisi olan varsa yardıkcı olur musunuz

Merhaba adetimden 4 gün once korunmasız iliski yaşadım ilişkiden 2 saat sonra ertesi gün hapü olan ellayı kullandım. adetim 4 gün gecti test yaptım negatif çıktı daha sonra adetim 7 gün gecti tekrar test yaptım negatif çikti daha sonra adetim 10 gün geciktikten sonra adet oldum.adet olmama ragmen hamile olabilir miyim? Lütfen bilgisi olan varsa yardıkcı olur musunuz
Adet oldum ve hamile miyim cümleleri yan yana biraz çelişkili durmuyor mu sizce de :)

Adete 4 gün varken nasıl olsun üstüne üstlük regl olmuşsunuz? Ella kullanarak neden hormonlarınızı bozuyorsunuz ya hayret birşey akıl mantık biraz

Kasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????

Back
X