Adetim 11 gün gecikti

sweetsugar1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
12
3
6
25
Arkadaşlar en son ağustosun 25-28i arası regl oldum.
Eylül ayında gelmedi.
Reglim 11 gün geç.
7 gün gecikince 1 tane test yaptım negatif çıktı.
Bir daha da test yapmadım.
Tekrar bi testte çıkar mı acaba veya geç döllenme felan mıdır?

Aynısını ben de yaşadım, 10 gün gecikmiştim defalarca test yaptım hatta adet olunca bile inanamadım hamileyimdir dedim ama sadece adet gecikmesi çıktı. Eğer idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sıkıntı yoksa idrar testleri güvenilir sonuç veriyor, daha fazla gecikirse bir kan testi verin isterseniz :) hayırlısı

En iyisi bir kan testi yaptırın var ise çıkar. Bir de normalde adetiniz düzenli miydi? Eğer normalde düzenli ise 11 gün bayağı olmuş. Hamilelik yoksa da bir kontrole gidin isterseniz. Senede her kadında böyle birkaç kere birkaç gün veya 1 hafta falan gecikme olması normal. Stres vs ile de gecikme olabiliyor. Ama birkaç güne de gelmezse bir doktora gidin isterseniz neden gelmiyormuş.

En iyisi bir kan testi yaptırın var ise çıkar. Bir de normalde adetiniz düzenli miydi? Eğer normalde düzenli ise 11 gün bayağı olmuş. Hamilelik yoksa da bir kontrole gidin isterseniz. Senede her kadında böyle birkaç kere birkaç gün veya 1 hafta falan gecikme olması normal. Stres vs ile de gecikme olabiliyor. Ama birkaç güne de gelmezse bir doktora gidin isterseniz neden gelmiyormuş.
Evet düzenliydi hatta geçen hafta baş dönmesinden yürüyemiyordum bile çok şüphelenmiştim bende özellikle bakmıyordum ümit edmiyim diye bugün 12ci gün hala gelmedi bugün test yapıcam

Aynı durum bende de mevcut, bir süre daha bekleyip dr gitme planındayım. Böyle çok stresli.

Konu sahibi arkadaşım, test yaptınız mı? İnşallah pozitiftir.
Konu sahibi arkadaşım, test yaptınız mı? İnşallah pozitiftir.
Malesef negatif çıktı bugün 14. Gün galiba yerleşme kanaması gibi bir kaç damla kan geldi kasıklarımda batmalar mevcut baş dönmelerim mide bulantılarım devam ediyor istifra da ettim aynı şekilde bu kanama bugün yarın geçermiş sonra test yapmam gerekiyormuş sonra da kan testi vericem

Malesef negatif çıktı bugün 14. Gün galiba yerleşme kanaması gibi bir kaç damla kan geldi kasıklarımda batmalar mevcut baş dönmelerim mide bulantılarım devam ediyor istifra da ettim aynı şekilde bu kanama bugün yarın geçermiş sonra test yapmam gerekiyormuş sonra da kan testi vericem
Merhaba sonucunuz ne oldu aynı durumdayım ben de

Back
X