Adetim 15 gün geçti ama test negatif ; ((

Herşeyin hayırlısına dua edelim sen genelde tedbiri elden bırakma insan hayatında olmaz deriz olur böyle bir durum yaşarsın hayırlısı

Sancinda oluyorsa tamamdir :)

Ay Sümeyra kız her insana senin gibi bi arkadas lazım insana çok iyi moral veriyorsun. Sonucu olumsuzda olsa uzulmicem diye düşünmeye bile başladım😗😗😗

E yani bi zahmet. Üzülüp ne olacak uzuldugun zaman mucizevi bi şekilde bebekmi gelcek hic kurcalamak izlese gör sen hamilesindir ben diyorum nokta :) dua da edicem sana söz. Saol bu arada :)

E yani bi zahmet. Üzülüp ne olacak uzuldugun zaman mucizevi bi şekilde bebekmi gelcek hic kurcalamak izlese gör sen hamilesindir ben diyorum nokta :) dua da edicem sana söz. Saol bu arada :)

Evet canım hamilelerin duasını Rabbim kabul edermiş .bol bol dua et bana. Bende hergün Rabbime yalvariyorum herseyin hayirlisini versin inşallah bizlere.

Canim merakla bekliyorum .naptin sonuç ne?

günaydın canım.ççok ilginç yaa kesin bişey yok.yani şöyle ki; perşembe gittiğimde yumurta çatlamak üzere dedi ve ilişki önerdi dr.dün bi gittim yumurta yok yani çatlamış muhtemelen cumartesi günü çatladı.çünkü o gün sol yumurtalığım çok ağrıdı.cmt ilişki olmuştu.o gün çatladıysa döllenme muhtemel dedi.ama tabi kesin sonuç için ağustosu beklicezyani hamile değilsen 4 ağustosa kadar hastalanırsın dedi doktorum. bu nasıl bir muammadır anlamadım valla

yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtası tavsiye ediyorum.arkadaşım hamile ve onunla besleniyo .çünkü normali onu kusturuyo.bence dene hem besin değeri de yüksektir.tek lokmada yersin :)

Canim hayırlısı olsun. Zaten o muammalar bizi öldürüyor. Meraktan kudurtuyor😄😄😄 ama yinede sonucu bizler için hayırlı olsun bekleriz tabiki de

yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtası tavsiye ediyorum.arkadaşım hamile ve onunla besleniyo .çünkü normali onu kusturuyo.bence dene hem besin değeri de yüksektir.tek lokmada yersin :)

Tamam canım çok sağol bide onu deneyeyim inş iyi gelir 😃😃😃

Canım adet oldun mu ? Yada bi gelişme var mı

yok canım yaaa..18. gün bugün.sinirden kuduruyorum çok gerginim yaa artık olsam da kurtulsam diyorum.hala tık yok .ne bir ses ne bir nefes

Sen en son nezaman gittin doktora hiçbişey görünmedimi kan testi falan pöfff ya beklemek çok kötü

Sen en son nezaman gittin doktora hiçbişey görünmedimi kan testi falan pöfff ya beklemek çok kötü

en son adetimin gecikmesinin 16.günü gittim yani bu salı.yumurta gözükmüyo yani çatlamış dedi dr.kanda bile en erken bu pazar çıkarmış.oyüzden bayramdan sonrayı bekleyelim dedi .boynum bükük bekliyom.ama bayramın 2.günü özelde kana baktırcam.dayanamıyom artık.sen ne durumdasın canım ? bugün dr gitceksin dimi

Evet canım 1 bucukta randevum var dua et bana hayırlı haberlerle doneyim inşallah 😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…