Adetim 18 gün gecikti.. lütfen bakın

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Merhaba. Bundan 8,9 ay önce yine konu açmıştım. Adetim yine 18 gün oldu gecikiyor.
Doktor tsh ve ultrason kontrolü yapmıştı adet söktürücü ılac vermişti.
Ne yapmalıyım bu adet düzensizliği için? Doktorun hangi tahlilleri vs yapması gerekiyor? Bukadar gecikmesi normal mi ? En son 8 ay önce aynı durumu yaşadım. Çocuk deniyoruz 2 aydır hamile kalamadim bu arada..

Doktorunuz zaten şikayet ile gittiğinizde gerekli bütün testleri isteyecektir.
Pko(polikistik over) li olabilirsiniz belki yada çok fazla bebek konusunu kafaya taktığınız için regle direnç gösteriyor olabilir vücut

Merhaba. Bundan 8,9 ay önce yine konu açmıştım. Adetim yine 18 gün oldu gecikiyor.
Doktor tsh ve ultrason kontrolü yapmıştı adet söktürücü ılac vermişti.
Ne yapmalıyım bu adet düzensizliği için? Doktorun hangi tahlilleri vs yapması gerekiyor? Bukadar gecikmesi normal mi ? En son 8 ay önce aynı durumu yaşadım. Çocuk deniyoruz 2 aydır hamile kalamadim bu arada..
Canimm hamile.degilsen mutlaka benim yaptigim masajindan yapp

Youtube den ebru ceylan-adet somturucu yap benimde 25 gun gecikmisti koronadan hormonlarim etkiledi tabii nese yaptim ertesi sabah bidaha yapmistim 2 saat sonra adet oldum dene sende artik ilaclardanda icsek gene aynii daha cok bekliyoruz

Hamile olmadigini cok emin olman lazim kan testi yaptirdiysan normalse yap

Canimm hamile.degilsen mutlaka benim yaptigim masajindan yapp

Youtube den ebru ceylan-adet somturucu yap benimde 25 gun gecikmisti koronadan hormonlarim etkiledi tabii nese yaptim ertesi sabah bidaha yapmistim 2 saat sonra adet oldum dene sende artik ilaclardanda icsek gene aynii daha cok bekliyoruz
Ay çok teşekkür ederim. Bunu ilkkez duydum mutlaka deneyecegim .

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X