• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2-3 gün gecikti idrar testi negatif çıktı

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
29
Cumartesi günü olmam gerekiyordu Pazartesi oldu hala olmadım ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor göğüs uçlrım çok acıyor. Bir de yoğun akıntım var hatta bembeyaz süt gibi akıntım geliyor sürekli. Bu ay reglimin 16.günü yumurtladığımı düşünüyorum şuan döngümün 31.günündeyim yani yumurtlama üzerinden yaklaşık 15 gün geçti idrar testi negatif çıktı. Eğer bebek olsaydı pozitif çıkardı değil mi? Boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum

Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi.sık idrar ve bolca gaz oluyor Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

Cumartesi günü olmam gerekiyordu Pazartesi oldu hala olmadım ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor göğüs uçlrım çok acıyor. Bir de yoğun akıntım var hatta bembeyaz süt gibi akıntım geliyor sürekli. Bu ay reglimin 16.günü yumurtladığımı düşünüyorum şuan döngümün 31.günündeyim yani yumurtlama üzerinden yaklaşık 15 gün geçti idrar testi negatif çıktı. Eğer bebek olsaydı pozitif çıkardı değil mi? Boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum
Selam hamilemisiniz benimde iki gun gectiginde negatif cikmisti kan testim dorduncu gun idrarda cok cok hafif silik cikmisti

Merhaba kan verdiniz mi acaba benimde bugün gecikmenin 3.gunu idrar testleri akşam saatlerinde yaptım negatif yarın kan veresem belli olur mu
Merhaba bu postu açtığımda hamile değildim ama bu ay hamileyim sanırım 3 gün gecikti ve testlerim kopkoyu ikinci çizgiyi çıkarıyor. Pazartesiye randevu aldım o zaman kan vereceğim inşallah

Ben ilk Adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ikinci çizgiyi ilk o zaman gördüm silik bir şekilde.

Merhaba ben 7. Gecikme gununde kan verdim bence idrar testinde cikmadan kan vermeyin erken ogrenmek cok daha stresli oluyor 10 haftalik hamileyim bende insallah sizinde olur🙏

Hamilelik supheniz varsa sokturucu seyler kullanmayin dusuge sebep olursunuz 15 gun gecikmeye kadar beklemelisiniz hala negatifse dusunmelisiniz sokturucu

Hamilelik supheniz varsa sokturucu seyler kullanmayin dusuge sebep olursunuz 15 gun gecikmeye kadar beklemelisiniz hala negatifse dusunmelisiniz sokturucu
Doktor alttan baktı hamilelik yok dedi bende adet olayım diye maydanozu suyu soğan suyu kekik içtim ama hala yok sizced. Neden olmuş olabilir

Back
X