Adetim 2 gün gecikti hamilemiyim acaba

melinasmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
27
4
1
Merhabalar herkese
5 yıllık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti şu an inanılmaz bir bulantım var ve bundan 1 hafta önce sol kasığımda ara ara ağrı oluyordu şu an adet olacakmışım gibi bir ağrım yok anlamadım sizce hamile olma ihtimalım var mı

Yani neden olmasın test yapın

Yaaa inşAllah vardır benimde yarın normalde sabah azcık leke geldi peçetelik. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu 9 yada 10. Dk çıktı emin olamadım ama

Eklentiler

• F18B5B53-67BC-454B-A5AE-8D66F3336EEB.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 246
Ayy senin var gibiii bi kaç gün daha bekle tekrar test yap bence hakkında hayırlısı olsun
Öyle mi dersin normalde hiç silik çizgi görmedim en son kaset testte kuruma çizgisi görmüştüm ama bu 10. Dk böyle çıktı . Erken gebelik testi yarın normalde regl olmam gerekiyor

Öyle mi dersin normalde hiç silik çizgi görmedim en son kaset testte kuruma çizgisi görmüştüm ama bu 10. Dk böyle çıktı . Erken gebelik testi yarın normalde regl olmam gerekiyor
İnşallah vardır canım ne güzel silikte olsa çıkmış o kadar test yapıyorum böyle bişey görmedim

Benimde yaptığım testlerin haddi hesabı yok hamile kalsam da kurtulsam artık ya
Hayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende artık bı dahaki ay dusunmiycem diyorum ama olmuyo
Vakti zamanı vardır sabredelim bizede nasip olur inşallah

İnşallah vardır canım ne güzel silikte olsa çıkmış o kadar test yapıyorum böyle bişey görmedim
Bende 1,5 senedir görmüyordum bebegim inşAllah sağlıklı vardır , en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınızzz

Hamilesin bence bi de günün gelmeden önce yapmışsın testi ne güzel
Ayyy inşAllah canım hepimiz güzel haberler alalım bide evim tadilattan çıktı eve giriştim bugün testi 3 gibi yaptım şimdi daha dikkatli silip süpürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…