- 3 Haziran 2024
- 27
- 4
- 1
- Konu Sahibi melinasmom
-
Yani neden olmasın test yapınMerhabalar herkese
5 yıllık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti şu an inanılmaz bir bulantım var ve bundan 1 hafta önce sol kasığımda ara ara ağrı oluyordu şu an adet olacakmışım gibi bir ağrım yok anlamadım sizce hamile olma ihtimalım var mı
Dün sabah test yaptım negatif çıktıYani neden olmasın test yapın
Gecikme devam ederse 2 gün sonra tekrarlayın belki farklı sonuç çıkarDün sabah test yaptım negatif çıktı
Ayy senin var gibiii bi kaç gün daha bekle tekrar test yap bence hakkında hayırlısı olsunYaaa inşAllah vardırbenimde yarın normalde sabah azcık leke geldi peçetelik. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu 9 yada 10. Dk çıktı emin olamadım ama
Korkuyorum adet olmaktan açıkçasıGecikme devam ederse 2 gün sonra tekrarlayın belki farklı sonuç çıkar
Öyle mi dersinAyy senin var gibiii bi kaç gün daha bekle tekrar test yap bence hakkında hayırlısı olsun
BendeKorkuyorum adet olmaktan açıkçası
İnşallah vardır canımÖyle mi dersinnormalde hiç silik çizgi görmedim en son kaset testte kuruma çizgisi görmüştüm ama bu 10. Dk böyle çıktı . Erken gebelik testi yarın normalde regl olmam gerekiyor
Benimde yaptığım testlerin haddi hesabı yok hamile kalsam da kurtulsam artık yaİnşallah vardır canımne güzel silikte olsa çıkmış o kadar test yapıyorum böyle bişey görmedim
Hamilesin bence bi de günün gelmeden önce yapmışsın testi ne güzelÖyle mi dersinnormalde hiç silik çizgi görmedim en son kaset testte kuruma çizgisi görmüştüm ama bu 10. Dk böyle çıktı . Erken gebelik testi yarın normalde regl olmam gerekiyor
Hayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde yaptığım testlerin haddi hesabı yok hamile kalsam da kurtulsam artık ya
Bende 1,5 senedir görmüyordum bebegim inşAllah sağlıklı vardır , en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınızzzİnşallah vardır canımne güzel silikte olsa çıkmış o kadar test yapıyorum böyle bişey görmedim
Ayyy inşAllah canım hepimiz güzel haberler alalım bide evim tadilattan çıktı eve giriştim bugün testi 3 gibi yaptım şimdi daha dikkatli silip süpürüyorumHamilesin bence bi de günün gelmeden önce yapmışsın testi ne güzel
İnşallah vardır canımne güzel silikte olsa çıkmış o kadar test yapıyorum böyle bişey görmedim
bu dün yaptığım testBende 1,5 senedir görmüyordum bebegim inşAllah sağlıklı vardır , en kısa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınızzz
Bunda da var gibi duruyor
Yaaa inşallah vardırBunda da var gibi duruyor
Evet gölge gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?