Biraz daha bekleyip test yapmanı öneririm. Eğer testler şüpheli geliyorsa direkt kan verMerhaba kasım 4 yumurtlama oldu ve 5i çatlama oldu 25 günde bir düzenli adet oluyorum takvime göre adetim 2 gün geçikti ama idrar testleri negatif böyle olup hamile olan varmı?
Kan vermelisiniz benceMerhaba kasım 4 yumurtlama oldu ve 5i çatlama oldu 25 günde bir düzenli adet oluyorum takvime göre adetim 2 gün geçikti ama idrar testleri negatif böyle olup hamile olan varmı?
Melisaaa sende varmı gelişmeKan vermelisiniz bence
Benim daha adete 10 gün varMelisaaa sende varmı gelişme
5 gün kaldı sabah test yapayım dedimm akıntı hala cok var meme hassasiyeti yok ama meme ağrısı var offff 2 gün önce gelen lekelenme olmasaydı hiç umudum yoktu o beni cok umutlandırdıBenim daha adete 10 gün varama bazı belirtiler var psikolojik gibi anlayamadım sen ne durumdasın
Bence o yerleşme kanamasıydı ya yani umarım öyledir5 gün kaldı sabah test yapayım dedimm akıntı hala cok var meme hassasiyeti yok ama meme ağrısı var offff 2 gün önce gelen lekelenme olmasaydı hiç umudum yoktu o beni cok umutlandırdı
Ya insallahhh bu ay pozitifleri görürüzBence o yerleşme kanamasıydı ya yani umarım öyledir
Memelerde hassasiyet varmıBenim de her yumurtlamadan sonra akıntı yoğun bir şekilde devam ederdi bu ay akıntı yok gibi o kadar az yani alt karında doluluk kasıklarda ağrı bel ağrısı aşırı uyku isteği açlık mide yanması
Bide adete 10 gün var ama sürekli adet olacak gibiyimMemelerde hassasiyet varmı
Ya ben sizden cok umutluyum bu ay kime bunu dediysem hamile kaldııBide adete 10 gün var ama sürekli adet olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?