• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün gecikti idrar testleri negatif

Ailengirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
90
-3
16
Merhaba kasım 4 yumurtlama oldu ve 5i çatlama oldu 25 günde bir düzenli adet oluyorum takvime göre adetim 2 gün geçikti ama idrar testleri negatif böyle olup hamile olan varmı?

Merhaba kasım 4 yumurtlama oldu ve 5i çatlama oldu 25 günde bir düzenli adet oluyorum takvime göre adetim 2 gün geçikti ama idrar testleri negatif böyle olup hamile olan varmı?
Biraz daha bekleyip test yapmanı öneririm. Eğer testler şüpheli geliyorsa direkt kan ver

Benim daha adete 10 gün var 😂 ama bazı belirtiler var psikolojik gibi anlayamadım sen ne durumdasın
5 gün kaldı sabah test yapayım dedimm akıntı hala cok var meme hassasiyeti yok ama meme ağrısı var offff 2 gün önce gelen lekelenme olmasaydı hiç umudum yoktu o beni cok umutlandırdı

5 gün kaldı sabah test yapayım dedimm akıntı hala cok var meme hassasiyeti yok ama meme ağrısı var offff 2 gün önce gelen lekelenme olmasaydı hiç umudum yoktu o beni cok umutlandırdı
Bence o yerleşme kanamasıydı ya yani umarım öyledir

Benim de her yumurtlamadan sonra akıntı yoğun bir şekilde devam ederdi bu ay akıntı yok gibi o kadar az yani alt karında doluluk kasıklarda ağrı bel ağrısı aşırı uyku isteği açlık mide yanması

Ay ağzından bal damlıyor resmen inşallah ama bence sende de var bakalım önce haberi sen vercek gibisin inşallah mutlu edici bir haber olur

Back
X