Pazartesi günü gidip kan verecem insallah olur buraya da yazarimBen de hamile olduğumu öğrenmeden önce çok halsizdim ve baş dönmem vardı. Test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı. Sizde de silik çizgi görünüyor. Bence kan verin.
İnşallah güzel haber alırsınızPazartesi günü gidip kan verecem insallah olur buraya da yazarim
Markasi ne cnm var gibi ama birkac tane testle tekrarlamani tavsiye ederimAdetim iki gün gecikti adetimin 2 gün önce test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı Eki Görüntüle 3656925 sizce hamilemiyim kızlar hafif adet sancisi gibi sancım var akıntım var beyaz rengi hiç halim yok
Markasi nimo ben ilk gebeligimi onunla ogrenmistim 2 defa test yaptim silik ciktimisti bugun tekrar yapicam ama kaset testle yapicamMarkasi ne cnm var gibi ama birkac tane testle tekrarlamani tavsiye ederim
Dene bakalım cnm regline ne kadar varMarkasi nimo ben ilk gebeligimi onunla ogrenmistim 2 defa test yaptim silik ciktimisti bugun tekrar yapicam ama kaset testle yapicam
2 gün geçtiDene bakalım cnm regline ne kadar var
Canım o zaman kesin vardır ya ne zaman yapacan testi merak ettim bak şimdi2 gün geçti
Akşam yapıcam buraya atarim testiCanım o zaman kesin vardır ya ne zaman yapacan testi merak ettim bak şimdi
Aynen beni de etiketle bakim shhshshAkşam yapıcam buraya atarim testi
Tamam canım insallah vardırAynen beni de etiketle bakim shhshsh
Test yaptımAynen beni de etiketle bakim shhshsh
Ne çıktıTest yaptım
Aynen beni de etiketle bakim shhsh
Hayırlı olsun canım gebelik var. En kısa zamanda kan ver
Teşekkür ederim canım darısı bebiş bekleyenlereHayırlı olsun canım gebelik var. En kısa zamanda kan versağlıkla kucağına alman duası ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?