- 10 Eylül 2025
- 81
- 13
- 3
Sağol canımVar kiz inanki hayirli olsun insallah bat ne zmndi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımVar kiz inanki hayirli olsun insallah bat ne zmndi
Diyorum ki testinde baya belli pozitif regl gunun ne zmnAnlamadım
Cnm regl günüm 3 gün geçtiDiyorum ki testinde baya belli pozitif regl gunun ne zmn
Yarın kan vercemDiyorum ki testinde baya belli pozitif regl gunun ne zmn
Haberdar et cnm beni etiketle bende bakimYarın kan vercem
Hastaneye gitmeden yaptim bugünHaberdar et cnm beni etiketle bende bakim
Baya belli cnm senin reglin gecmis miyfiHastaneye gitmeden yaptim bugün
4 gün geçti bugün kan tahlili verdim Hcg beta 83 çıktı çok daha yeniBaya belli cnm senin reglin gecmis miyfi
Gec dollenme herhalde cnm saglikla ilerlesin4 gün geçti bugün kan tahlili verdim Hcg beta 83 çıktı çok daha yeni![]()
Amin canımGec dollenme herhalde cnm saglikla ilerlesin
Sen e değer yükselirmiGec dollenme herhalde cnm saglikla ilerlesin
Cnm insallah yukselir regl oncesinde test yapmis miydin pozitif cikmis miydiSen e değer yükselirmi
Evet pozitiftiCnm insallah yukselir regl oncesinde test yapmis miydin pozitif cikmis miydi
Reglden 2 gün önce yapmıştımEvet pozitifti
Markası nedir? Silik çizgiler gözüküyor ihtimal varBende reglden 2 güm önce ve 1 gün önce yaptım böyle çıkmıştı başka testlerde yaptım onlarsa belli belirsiz çıktı. Bugün regl olmam lazımdı olmadım yine test yaptım ancak çok belli belirsiz çıktı. Çok şiddetli bel ağrısı var sanırım bu testler bozuk bilemedim. Ne diyorsunuz
Mor olan awox, pembe olan early pink sanırım testler bozuk bir an için umutlanıyor insanMarkası nedir? Silik çizgiler gözüküyor ihtimal var
Çok haklısınız kan testi daha güvenilir oluyorMor olan awox, pembe olan early pink sanırım testler bozuk bir an için umutlanıyor insan
Cnm bunlar güvenilir test ikiside aynı cikmis bide muhtemelen hamilesin cnmBende reglden 2 güm önce ve 1 gün önce yaptım böyle çıkmıştı başka testlerde yaptım onlarsa belli belirsiz çıktı. Bugün regl olmam lazımdı olmadım yine test yaptım ancak çok belli belirsiz çıktı. Çok şiddetli bel ağrısı var sanırım bu testler bozuk bilemedim. Ne diyorsunuz
Çok haklısınız kan testi daha güvenilir oluyoev
Cnm bunlar güvenilir test ikiside aynı cikmis bide muhtemelen hamilesin cnmBugün surelab erken gebelik yaptım o negatif çıktı maalesef artık umudum yokCnm bunlar güvenilir test ikiside aynı cikmis bide muhtemelen hamilesin cnmbir sürü başarısız tüp bebek denemesi arkasından umut kalmıyor
![]()