• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün gecikti ve test silik çizgi

Eklentiler

• 1000002925.webp
    1000002925.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 250
Bende reglden 2 güm önce ve 1 gün önce yaptım böyle çıkmıştı başka testlerde yaptım onlarsa belli belirsiz çıktı. Bugün regl olmam lazımdı olmadım yine test yaptım ancak çok belli belirsiz çıktı. Çok şiddetli bel ağrısı var sanırım bu testler bozuk bilemedim. Ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_9880.webp
    IMG_9880.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_9904.webp
    IMG_9904.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 197
Bende reglden 2 güm önce ve 1 gün önce yaptım böyle çıkmıştı başka testlerde yaptım onlarsa belli belirsiz çıktı. Bugün regl olmam lazımdı olmadım yine test yaptım ancak çok belli belirsiz çıktı. Çok şiddetli bel ağrısı var sanırım bu testler bozuk bilemedim. Ne diyorsunuz
Markası nedir? Silik çizgiler gözüküyor ihtimal var

Cnm bunlar güvenilir test ikiside aynı cikmis bide muhtemelen hamilesin cnm

Çok haklısınız kan testi daha güvenilir oluyoev
Bugün surelab erken gebelik yaptım o negatif çıktı maalesef artık umudum yok:( bir sürü başarısız tüp bebek denemesi arkasından umut kalmıyor:(

Back
X