Merhabalar adetimden 4 gün önce cinsellik yaşadım ondan önce şüpheli bi durum olmadı adetim 2 gün gecikti ara ara peçeteyle silince kahverengi ve pembe leke geliyor kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor ama yaşayan varmı hamile olabilir miyim
Belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor. Benimde aynı belirtilerim var kanama hariç 12 gün gecikti. Test yaptım 10. Gün pozitif çıktı. Kasık ağrısı, bulantı, baş ağrısı, duygularım çok dalgalıydı
Belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor. Benimde aynı belirtilerim var kanama hariç 12 gün gecikti. Test yaptım 10. Gün pozitif çıktı. Kasık ağrısı, bulantı, baş ağrısı, duygularım çok dalgalıydı
Merhabalar adetimden 4 gün önce cinsellik yaşadım ondan önce şüpheli bi durum olmadı adetim 2 gün gecikti ara ara peçeteyle silince kahverengi ve pembe leke geliyor kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor ama yaşayan varmı hamile olabilir miyim
Merhaba
Böyle bi şey yaşayıp hamile kalmak mümkün . Her ay düzenli mi adet oluyorsunuz ? Bazen yumurtlama gecikebiliyor veya ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor . İçeri tam boşalma varsa bence risk her zaman var.
Test içinde ilişkiden 15 gün sonra yapabilirsiniz . İdrarda çıkar 10-15 gün tahminimce kanda da çıkar
Çok teşekkür ederim bu belirtilere sahipken ben 10 gün beklemiştim doğru olan çıksın diye bence siz de bekleyin, ovülasyon hariç evet hamilelik oranı düşük ama bazen şaşırtıcı şeyler olabiliyor, eğer istiyorsanız hamilelik inşallah nasip ederbelirtilerinize bakılırsa mümkün gibi :)
Merhaba
Böyle bi şey yaşayıp hamile kalmak mümkün . Her ay düzenli mi adet oluyorsunuz ? Bazen yumurtlama gecikebiliyor veya ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor . İçeri tam boşalma varsa bence risk her zaman var.
Test içinde ilişkiden 15 gün sonra yapabilirsiniz . İdrarda çıkar 10-15 gün tahminimce kanda da çıkare
Hiç test yapmadım açıkçası hamilelik aklımda yoktu dedem vefat etmişti üzüntüden günü aksadı sanmıştım ama 9. Gün şüphelendim 10. Gün yaptım. 11. Gün tekrarladım ikisi de pozitif çıktı