Üzüldüm cidden çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim Şafi ismi ile tez zamanda şifa versin inşallahİlk 4 hafta Bırsey yoktu hamılelık ogrendım sonrasında hep sürdü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm cidden çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim Şafi ismi ile tez zamanda şifa versin inşallahİlk 4 hafta Bırsey yoktu hamılelık ogrendım sonrasında hep sürdü
Bu kalınlık iyi mi yani , gebelik için sınır kaçGebelik olusmaya baslayınca rahimde kalınlaşıp kendisini gebeliğe hazırlıyor
Hayır rahminiz gebelik için hazır değil normal kalınlıgı 5-6 mm kimyasal geçirdim 19 mm di rahim duvarımBu kalınlık iyi mi yani , gebelik için sınır kaç
Sizin kimyasala dönmedi değil miAcaba beta daha yüksekti de kimyasala dönüp regl oldugunhz için mi 20 ye düştü yoksa yeniden mi gebe kaldınız karışık gerçekten rabbim gönlünüze göre versin
Hayir artmaya devam ettiSizin kimyasala dönmedi değil mi
Regl öncesi ve regl zamanı test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden şaşkınımAcaba beta daha yüksekti de kimyasala dönüp regl oldugunhz için mi 20 ye düştü yoksa yeniden mi gebe kaldınız karışık gerçekten rabbim
Bide kalınlıkta azmış ya kimyasal yaşasam şuan kalınlık fazla olmaz mıydıRegl öncesi ve regl zamanı test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden şaşkınım
Yoğundu ama ben o zamanlar test yaptım bir şey yoktu hatta kan testi regl öncesi vermiştim negatiftiRegliniz yoğun ise kimyasal yapıyor olabilirsiniz. Beta bir süre sonra sıfırlanır. Ama bazıları hamileyken de regl oluyormuş. Bu bahsettiğim çok nadir. 2 günde bir artış var mı diye kan vermeniz gerekir.
Masallah sağlıkla doğsunHayir artmaya devam etti
İnşallah teşekkü ederim darısı isteyen herkese olsunMasallah sağlıkla doğsun
Dış gebeliğe benziyor tanımınız ama yirmi değerle bulgu aaptanmaz zaten iki günde bir kan verin eğer düşüyorsa zaten kimyasaldır düzensiz artış, artıp azalma tekrar artma durumları dış gebelikte oluyor takibi ihmal etmeyinMerhabalar adetim normalde 15inde başlayacaktı ama gecikti ve 19 ında başladı Ekim ayının 25 inde bitti . 2 gün yoğun oldum daha sonra leke geldi şuan bir şeyim yok .Dün hem idrarda çift çizgi çıktı hemde beta 20 .Bugün doktora göründüm beni alttan muayene etti dış gebelik yok dedi 6 milim bir şeyler dedi amaş anlayamadım daha sonra sana şuan bir şey diyemem betana iki günde bir bakmamız lazım dedi. Kimyasalda olabilir dedi . 6 milim dediği ben kese diye düşündüm .Kese olunca yine de kimyasal gebelik olabiliyor mu bide bu şekilde adet olduktan sonra betanın çıkması da beni çok şaşırttı
Bugün test verdim 8 çıktı zaten kimyasal gebelikDış gebeliğe benziyor tanımınız ama yirmi değerle bulgu aaptanmaz zaten iki günde bir kan verin eğer düşüyorsa zaten kimyasaldır düzensiz artış, artıp azalma tekrar artma durumları dış gebelikte oluyor takibi ihmal etmeyin
Geçmiş olsun kendiliğinden sonlanır bir kaç güneBugün test verdim 8 çıktı zaten kimyasal gebelik
Ama lekelenmem yok bayağı akıntım geliyor ovülasyon testim de ikinci çizgi var .Ben hiçbir şey anlamadım kimyasalda leke geliyor ama bende yumurtlamadaki gibi akıntı var yumurtlama oluyor mu kimyasalda.Geçmiş olsun kendiliğinden sonlanır bir kaç güne
Muhtemelen adet öncesi değer daha yüksekti ve adet boyunca azaldı. Yakında sıfırlanır. Hiç kafaya takacak birşey yok. Öyle ikide bir doktora da gitmeyin. Stresten ve yeni soru işaretileri dışında bir işe yaramıyor çünküDoktora da gitmek istemiyor insan düzgün bilgilendirme yapmıyorlar
Garip bir süreç yaşadım gerçekten umarım bu durumu tekrar yaşamam insan sevinci de kursağında kalıyorMuhtemelen adet öncesi değer daha yüksekti ve adet boyunca azaldı. Yakında sıfırlanır. Hiç kafaya takacak birşey yok. Öyle ikide bir doktora da gitmeyin. Stresten ve yeni soru işaretileri dışında bir işe yaramıyor çünkü