Adetim 2 gün gecikti!!!

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
SLM KIZLARR
adetim 2 gün gecikti....geçen ayın 26sında adet gördüm bu ayın en fazla 26 sına kadar adet görmem gerekirdi ama görmedim...örneğin 22 sinde olduysam 19u yada 21 yada en fazla 22 sine kadar görürdüm kızlar...şimdi beyaz bir akıntım var belimde sancım var ama hafif ara ara gidip geliyo diyebilirim...nedir bu gebelikmi acaba??

Test yap. Günün geçmiş, hamileysen büyük ihtimalle çıkar. Çıkmazsa birkaç gün sonra tekrarlar kesinleştirirsin. ınsanlar burdan ne bilsin hayatım sen hamile misin değil misin?

Son düzenleme:
Test yap. Günün geçmiş, hamileysen büyük ihtimalle çıkar. Çıkmazsa birkaç gün sonra tekrarlar kesinleştirirsin. ınsanlar burdan ne bilsin hayatım sen hamile misin değil misin?

canım benim burdaki insanların bir yardımı dokunmicaksa bukadar insan niye burda peki 3 senedir neredeyse üyeyim buraya sorduğum soruların cevabını herzaman almışımdır...tşk edrim beni aydınlattığın için:))sadece testte bu kadar erken çıkarmı onu öğrenmek amacım yoksa kimse içime girip bakamicağına göre...dimi ama.....ama en azından kısa sürede testte sonuç gözükürmü die sordum:))neyse saol bebikim

canım genelde bu kadar kısa sürede idrar testinde belli olmuyor ama bi dene istersen en garantisi kan tahlili rahatlamak istiyorsan ;)

SLM KIZLARR
adetim 2 gün gecikti....geçen ayın 26sında adet gördüm bu ayın en fazla 26 sına kadar adet görmem gerekirdi ama görmedim...örneğin 22 sinde olduysam 19u yada 21 yada en fazla 22 sine kadar görürdüm kızlar...şimdi beyaz bir akıntım var belimde sancım var ama hafif ara ara gidip geliyo diyebilirim...nedir bu gebelikmi acaba??

olabilir canim ya insallah isdiyorsan hamissindir,ama bana kalirsa biraz bekle söyle 3 yada4 gun gecsin daha iyi sonuc ailrsin cunki idrar testinde hemen cikmayabiliyor ilk hamisligimden örnek verim adetimi 8 gun gecmesine ragmen cikmamisdi 9 gun tekrarladim aninda cizgi belirdi,benimde dun olmam gerekiyordu adetimi gelmedi bende beklemedeyim aynen senin gibi belime dun cok agridi ha geldi gelecek derken suan daha iyim hayirlisi artik...

benimde gecikti galiba:)) tam olarak bilmiyorum, geçen ay 29 unda ondan önceki ay 30unda, ondan öncede 27 sinde olmuştu, ne yapayım ya test yapayımmı?

benimde adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif hiç ağrı belirti yok hamile olabilirmiym eşim korunuyor gerci eminizde kendimizden çaylıcam yaa

Back
X