Adetim 2 gun gecti

EdaMustafa05

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
367
288
23
34
kizlar adetim 2 gun gecti dun ve bugun test yaptım negatif bide cok akintim var benim adetim genelde gecikmez ama Bi yardım edin Bebek cok istiyoruzzzz

Can'ım Bebek düşündüğümüz icin bu ay düzenli birliktelik oldu....belki en sonkinde tutmuştur dimi Adetimin gecikmesi beni tek suphelendiren

Adetin gelmezse bir hafta sonra tekrar yap. Fakat ümit bağlama yinede. 2 gün çok kısa bir süre.
Ben 14.günde yaptım negatif çıktı hemen kan testi yaptım pozitifdi

Adetin gelmezse bir hafta sonra tekrar yap. Fakat ümit bağlama yinede. 2 gün çok kısa bir süre.
Ben 14.günde yaptım negatif çıktı hemen kan testi yaptım pozitifdi
Bu idrar testlerine cokta güven olmuyo yanı degil mi...kesin degil sonuçta..tamam yoksa negatif çıkabiliyor ama varsada negatif çıkıyo ((

Bu idrar testlerine cokta güven olmuyo yanı degil mi...kesin degil sonuçta..tamam yoksa negatif çıkabiliyor ama varsada negatif çıkıyo ((

Aslında öyle denemez hormonun idrara karışması zaman alıyor o yüzden bebiş çok yeniyken idrar testleri pozitif sonuç veremiyor. Kana daha erken karıştığı için salgılanan hormon kan testi daha hızlı sonuç veriyor

Suan bu iki günlük gecikmede kanda kesin sonucu alabilirim degil mi

Esim yarın gidelim hastaneye diyodu..biraz daha bekleyim mi o Zaman

Bence bekle iki gün daha en azından daha garanti olur.
Stres yapıyorsan o yüzden de gecikme yaşamış olabilirsin. Umarım hayırlısı olur hakkında.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…