- 8 Ağustos 2016
- 367
- 288
- 23
- 34
- Konu Sahibi EdaMustafa05
kizlar adetim 2 gun gecti dun ve bugun test yaptım negatif bide cok akintim var benim adetim genelde gecikmez ama Bi yardım edin Bebek cok istiyoruzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin yanılma payida olabilir.yarin kan vermeye gidicem insallah vardirMrb,idrarda cıkması için ilişkiden sonra 15 gün gecmesi gerekyrmuş
Yani yumurtlama tarihi değişebiliyor. İnş hamilesindir canım.Can'ım Bebek düşündüğümüz icin bu ay düzenli birliktelik oldu....belki en sonkinde tutmuştur dimi Adetimin gecikmesi beni tek suphelendiren
Yani yumurtlama tarihi değişebiliyor. İnş hamilesindir canım.[/QUO insallah![]()
İnsallah Can'ım ya insallahIdrarda cikmadiysa bence umitlenme canim. Hayal kirikligi kotu oluyor
Bu gecikme beni cok ümitlendirdi ama dedigin gibi hayal kırıklığı mahvediyo insani.cok zormuş boyle bekleyişİnsallah Can'ım ya insallah
Bu idrar testlerine cokta güven olmuyo yanı degil mi...kesin degil sonuçta..tamam yoksa negatif çıkabiliyor ama varsada negatif çıkıyoAdetin gelmezse bir hafta sonra tekrar yap. Fakat ümit bağlama yinede. 2 gün çok kısa bir süre.
Ben 14.günde yaptım negatif çıktı hemen kan testi yaptım pozitifdi
Bu idrar testlerine cokta güven olmuyo yanı degil mi...kesin degil sonuçta..tamam yoksa negatif çıkabiliyor ama varsada negatif çıkıyo((
Suan bu iki günlük gecikmede kanda kesin sonucu alabilirim degil miAslında öyle denemez hormonun idrara karışması zaman alıyor o yüzden bebiş çok yeniyken idrar testleri pozitif sonuç veremiyor. Kana daha erken karıştığı için salgılanan hormon kan testi daha hızlı sonuç veriyor
Dayanabilirsen 2 3 gün daha bekleSuan bu iki günlük gecikmede kanda kesin sonucu alabilirim degil mi
Esim yarın gidelim hastaneye diyodu..biraz daha bekleyim mi o Zaman
Ay insallah canimmm insallahBence bekle iki gün daha en azından daha garanti olur.
Stres yapıyorsan o yüzden de gecikme yaşamış olabilirsin. Umarım hayırlısı olur hakkında.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah