- 10 Temmuz 2019
- 132
- 31
- 98
- 26
- Konu Sahibi Hazalmislinaemir
Merhaba adetim 22 gün gecikti son zamanlarda ara ara kasik ağrıları göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşadım test yaptık hemen sonucu çıktı resim koyuyorum hamilemiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olmuş büyük ihtimalle. 22 gün gecikmeyle koyu çıkması gerekirdi burda silik. Tebrik ederimMerhaba adetim 22 gün gecikti son zamanlarda ara ara kasik ağrıları göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşadım test yaptık hemen sonucu çıktı resim koyuyorum hamilemiyim.Eki Görüntüle 3363565
Vereceğim inşallah hayırlısı olur.yani bariz belli çizgi. Hayırlı olsun. Mümkünse bir kan testi verin.
İnşallah bir sorun olmaz evet silik olduğundan endişe ettim birazGeç döllenme olmuş büyük ihtimalle. 22 gün gecikmeyle koyu çıkması gerekirdi burda silik. Tebrik ederim
Kötü düşünmeyin dediğim gibi geç döllenme olduysa böyle çıkması normalİnşallah bir sorun olmaz evet silik olduğundan endişe ettim biraz
Sizin kaç gün gecikmistiBenim de öyle olmuştu. Oğlum şuan karşımda elini yalıyor![]()
3 hafta falanSizin kaç gün gecikmisti
Dr kan testi verdik acilde daha çok yeni dedi 1 hafta falan dedi ama adetin 22 gün geçmişti geç döllenme böylemi oluyor acabaKötü düşünmeyin dediğim gibi geç döllenme olduysa böyle çıkması normal
Sonucunuz kaç çıktı enabızdan bakıp söyleyebilir misiniz. Ama evet öyle oluyor geç döllenme olunca tedirgin olmayın. Önemli olan 2 günde bir kan verip en az %60 artış görebilmek.Dr kan testi verdik acilde daha çok yeni dedi 1 hafta falan dedi ama adetin 22 gün geçmişti geç döllenme böylemi oluyor acaba
Acilde kan vermiştim Dr pozitif dedi daha 1 haftalik felan dedi hatta sonucu e nabız da hala gözükmüyor şimdi Dr geldim usg ile baktı eminmisin gebelik olduğuna dedi dış gebelik felan olabilir dedi kan verdim bekliyorum diğer Dr pozitif demişti.Sonucunuz kaç çıktı enabızdan bakıp söyleyebilir misiniz. Ama evet öyle oluyor geç döllenme olunca tedirgin olmayın. Önemli olan 2 günde bir kan verip en az %60 artış görebilmek.
Sizin gecikmeden beta hcg kaç çıkmıştı acabaSizin kaç gün gecikmisti
Bugun ki beta hcg 132 .70 cikmisSonucunuz kaç çıktı enabızdan bakıp söyleyebilir misiniz. Ama evet öyle oluyor geç döllenme olunca tedirgin olmayın. Önemli olan 2 günde bir kan verip en az %60 artış görebilmek.
İlk test yaptırdığınızda kaç çıkmıştıBugun ki beta hcg 132 .70 cikmis
İlk test yaptırdığınızda kaç çıkmıştı
Adet gecikmenizin ilk haftasında şüphelenip hiç test yapmış miydiniz aceba ?Merhaba adetim 22 gün gecikti son zamanlarda ara ara kasik ağrıları göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşadım test yaptık hemen sonucu çıktı resim koyuyorum hamilemiyim.Eki Görüntüle 3363565
Benim adetim hep geç oluyor 2 ayda bazen 6 ayda pcos var o yüzden yine dedim geç olacak diye bakmadım 22 gün gecikince test yaptım 2 tane ikiside anında çizgi çıktı sonra 4 ocakda acile gittim kanda Dr. Pozitif dedi sonuc 16 mış 8 ocakta gittim kan verdim 132.70 olmuş du yarın tekrar kan vereceğim rahim kalınlaşması 11 mm mış dedi drAdet gecikmenizin ilk haftasında şüphelenip hiç test yapmış miydiniz aceba ?
İlk testi öğrendim 4 ocakta beta hcg 16 çıkmış 8 ocakta 132.70 çıktı yarın tekrar gideceğimİlk test yaptırdığınızda kaç çıkmıştı
Benim de adetimin 5. Günü olması gerekiyordu bugün yani 4 gün geciktim. 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı ama hâlâ regl olmadım. Adetlerim düzenli pco-s falan da yok anlayamadımİlk testi öğrendim 4 ocakta beta hcg 16 çıkmış 8 ocakta 132.70 çıktı yarın tekrar gideceğim