• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 22 gun gecikti silik test

Benim de adetimin 5. Günü olması gerekiyordu bugün yani 4 gün geciktim. 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı ama hâlâ regl olmadım. Adetlerim düzenli pco-s falan da yok anlayamadım
Benim adetim 22 gün gecikmisti test yaptım pozitif cikti ama benim hep duzensiz di adetlerim 2 ayda bazen 6 ayda bir oluyor pcos da var ama ona rağmen bu şekilde oldu

Benim adetim 22 gün gecikmisti test yaptım pozitif cikti ama benim hep duzensiz di adetlerim 2 ayda bazen 6 ayda bir oluyor pcos da var ama ona rağmen bu şekilde oldu
Bende de pcos var. Duphaston kullanıyorum 6 aylık tedavi sürecim var. Normalde Duphaston bittikten sonra 5.gun adet olurdum geçen ay 8. Güne çıktı bu ay da henüz adet olmadım yarın 10.gunum olacak adet olmuş olmam lazımdı bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı

Bende de pcos var. Duphaston kullanıyorum 6 aylık tedavi sürecim var. Normalde Duphaston bittikten sonra 5.gun adet olurdum geçen ay 8. Güne çıktı bu ay da henüz adet olmadım yarın 10.gunum olacak adet olmuş olmam lazımdı bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı
Anlıyorum inşallah gebesinizdir . Ben herhangi bir tedavi görmüyorum bu konuda bilgim yok duphaston ne işe yarıyor

Doktorum bana 3 kutu Duphaston verdi adet olunca araver adetinin 11.günü kullan dedi 2 kutu da bitti sabah akşam içiyorum ne zaman olurum

Doktorum bana 3 kutu Duphaston verdi adet olunca araver adetinin 11.günü kullan dedi 2 kutu da bitti sabah akşam içiyorum ne zaman olurum
Normalde ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olman gerekir canım

Benimki başka şekilde kullanılıyor 6 aylık tedavi süreci
Her ay adetin 16.gununden 25.gune kadar yani 10 gün günde 1 defa içiyorum ilacı bittikten sonra normalde 5.gun adet görürdüm iki aydır düzen bozuldu geçen ay ilaç bittikten sonraki 8.gun adet gördüm bu ay da 14.gun adet gördüm 🤦‍♀️

Back
X