• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gn geti.

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
kızlar çokta sevinmek ,ümitlenmek istemiyorum ama adetim 3 gün geçti, normalde 28.gün hastalanırdım 30. günümdeyim tık yok sadece biraz bel ağrım var o kadar .inanın tuvaletten çıkmıyorum acaba hastalandımmı diye. klomen kullandım bu ay ilk defa yumurtam 17 mm olunca dr.um çatlatma iğnesi vurdu, ertesi gün ilişki vermişti .sancılarım geçen hafta oldu bir daha adet sancısı gibi şeyler yaşamadım sadece dediğim gibi belim ağrıyor sizce ne zaman kan testi yaptırayım ,ben cuma yaptırayım diyorum ama arkadaşlarım pzt. bekle diyor ayyyyyyyyyy çatlayacağım valla şimdiden teşekkürler
:sm_cool:

canım hayırlısı olsun inşallah hamişsindir ama fazlada ümitlenme kullandığın ilacın etkisiyle de gecikmiş olabilir ama dilerim hamişsindir hadi bakalım sevinçli haberlerini bekliyoruz

Çatlatma iğneni ayın kaçın da vurdurdun,cuma günü yaptırabilirsin kan tahlilini ama fazla da umutlanma yoksa benim gibi üzülürsün.Benim çatlatma iğnem 23 nisan da vuruldu bana ama 9 mayısta hastalandım.Bence sende kendini fazla kaptırma,hayırlısını dile.Ama inşallah hamişsindir:)

nisanın 18. çatlatma iğnem oldu , arkadaşlar ama hala hastalanma belirtim yok çom tuhaf hissediyorum kendimi.ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum sadece hastalanmamak için dua ediyorum...

kızlar inanın yarın işe gideceğim ama hala yatasım yok acaba hastalanacakımıyım diye ne yapacağımı şaşırdım eşimde evde yok kimseyle paylaşamıyorumda inanın çatlayacağımmmm.

zuzuaycım ben senin yerinde olsam senin gibi çatlatma iğnemi olsam çoktan test yapmıştım canım genelde çatlatma iğnesi olduktan sonra bi çok kişinin adeti bebek yoksa erken geldi benim bildiğim geçmiş işte bence hamilesin hemen bi test yap canım durma

canım ısteyıpte alamamak ne demek ben de çok ıyı bılıyorum ama insallah hamılesındır ama sen gene de fazla umutlanmakı değilsen çok uzulursun sonra

bence arkadaşım hemen test yap nisanın 18 inden bu yana bebiş varsa belli olur zaten umarım hamişsindir

eee bide durumu yazsanda insanı meraktan catlatmasan ne güzel olurdu demi zuzay inşallah hamilesindirrrr

hiiç o stresi çekmeye değmez git hemen yaptır testini kanda zaten hemen belli oluyor .Benimde bu ay adetim gelmedi ve ilk defa gecikti bende tam 3 gün uyumamıştım ta ki kan testi yaptırana dek anladım hamile olmadığımı üzüldüm ama hiç olamazsa rahatladım arkadaşım bekleme beklemek insanı mahvediyor.İnşallahda hamilesindir canım .

inşallah hamilesindir
bencede kendini fazla kaptırma
sonradan çok üzülürsün

kızlar çokta sevinmek ,ümitlenmek istemiyorum ama adetim 3 gün geçti, normalde 28.gün hastalanırdım 30. günümdeyim tık yok sadece biraz bel ağrım var o kadar .inanın tuvaletten çıkmıyorum acaba hastalandımmı diye. klomen kullandım bu ay ilk defa yumurtam 17 mm olunca dr.um çatlatma iğnesi vurdu, ertesi gün ilişki vermişti .sancılarım geçen hafta oldu bir daha adet sancısı gibi şeyler yaşamadım sadece dediğim gibi belim ağrıyor sizce ne zaman kan testi yaptırayım ,ben cuma yaptırayım diyorum ama arkadaşlarım pzt. bekle diyor ayyyyyyyyyy çatlayacağım valla şimdiden teşekkürler
:sm_cool:

cnm bende bu ay ilk defa kloman kullandım ama yumurtam çatlamadı doktorda bu ay çatlatma iğnesi vurmayalım daha ilk kez kullandığım için ama mayıs 12 de adet olmam gerekiyodu olmadım yarın test yapıcam inş.olur

canim benim insallah hamilesindir...
ama herseye de hazirlikli olmak gerekir...
ben de gecen ay umitlendim belirtiler vardi ama sonra adet oldum.
ama bu ay hamileyim....sen de sakin umidini yitirme tmm mi insallah hamilesindir canim sevgiler

eee ebruşş topik açtı hamiş zuzuay senin sesin çıkmıyor bizi meraklandır sonrada sesin çıkmasın kızz hadi haber bekliyoruz senden

ah kızlar sıkıntımdan nete bile girmedim. kan testi yaptırdım negatif çıktı ,ertesi gün zaten adet gördüm.ama inanın kan testinin sonucunu beklerken heyecandan ölebilirdim,vazgeçmeyeceğim rabbim uygun görünceye kadar devam edeceğim.umarım hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Back
X