Ben ilk boş gebelik geçirmemiş olsaydım rahim filmi çekilecektim. Ama doktorum senin doktorun gibi hamile kalabildiğimi görünce sonrasında gerek yok tüpler açık demekki demişti.
Ben düşükten sonra kanamalarım tamamen bittikten sonra normale dönüp gym’e gitmiştim. Beslenme düzenim vitamin kullanımını eksik etmedim ama gayet pilates zumba body cross gayet ağır spor da yaptım yani. İnan bütün stresimi ve enerjimi sporla atmıştım. Kendimi hiçbir şeyden sakınmadım. Ve akışına bıraktım. 2 adet görüp hamile kaldım yeniden. Ve o hamileliği planlarken de spora gidiyodum, hatta tr ye gittik o ara birden karar alıp. Evi sil süpür ağır işler bavullar indir kaldır hazırla neler yaptım. Uykusuz kalma 2 uçuş, istanbul aktarma arası 10 saatti hiç durmadan gezdik sonra kaç gün aileyle koşturma ziyaretler.. hamile olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum. demem o ki olacak bi şekilde oluyo zaten.. stres çok tetikliyo.. sana yemin ederim herkesin dediği doğru, salıp düşünmediğinde stres yapmadığında oluyo.. ama tabi ki beslenmene dikkat et.

Bi de sürecin zaten uzun bi süreç değil bu kadar panikleyeceğin. Doktorlar 1 seneye kadar zaman veriyolar, minimum 6-8 ay vakti var yani.. odak noktanı değiştir ve bence de git o spora