- 28 Temmuz 2016
- 76
- 50
- 8
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Hemen umıtlenme ama bence bekleme git bir kan testi ver bak bende belirtiler var diye adetıme 2 gün var ama bugün gidip test yapıcam varsa kanda çıkıyor zatenl
umıtlenme hemen hayırlısını ısteyın Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın sızede inş...
Rabbim tamamına erdırsın bel agrım var ve basım hala dönüyor tansıyonum düşüyor yarın adet günüm hayırlısı herşeyin bakalım senin şikayetlerin nelerBu sabah doktora gittim. 6 haftalik hamileymisim yinede tsk ederim
Rabbim tamamına erdırsın bel agrım var ve basım hala dönüyor tansıyonum düşüyor yarın adet günüm hayırlısı herşeyin bakalım senin şikayetlerin neler
Canm belirtiler bire bir aynı ama benim ayaklarında buz gibi oluyor ısınmıyor bugün adet günüm hala olmadım ümit etmek istemiyorum hayırlısı diyelim bı on gün daha geçmesini bekloycemInsaAllah hayirli haberler alirsin canim..
Ben gögüslerimin üstüne yatamiyorum.. acio hala.. ama bu bende reglden öncede oldugu icin onu pek dikkate almadim.
Aşırı derecede üşüyorum..
Sadece evi süpürmeyle halsizlesdim.. sabah kalkasim gelmioduu .. esim artik bana tembel adini takmisdi hehe :)
Hemen acikiodum böyle midem sanki aclildan bulanio gibiydi hala öylee
Son gün yani buraya yazdigim gecesi , asiri migde bulantim vardi bunlara ragmen ümitlenmek istemedim bekledim , sabah ilk hamilelik testi yaptim pozitiv cikdi sonra doktora gittim.
Daha bisey gözükmek icin cok erken dedi sonra bi bakdikki kücücük bir nokta hihi..
Cok degisik bir duyguu allah herkeze tattirsin bu duyguyu
Hayırlı olsun canim :) isteyen herkes bu duyguyu tatsin ins :)Bu sabah doktora gittim. 6 haftalik hamileymisim yinede tsk ederim
İnşallah olmazsin Canim :)Canm belirtiler bire bir aynı ama benim ayaklarında buz gibi oluyor ısınmıyor bugün adet günüm hala olmadım ümit etmek istemiyorum hayırlısı diyelim bı on gün daha geçmesini bekloycem
İnşallah canım çok sağ ol ben dahil Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah .. Bol bol rabbi heblı mınessalıhın diyelim:) hz.İbrahim as duasıdır Rabbim bana salıhlerden bir evlat nasıp et diyor ve Allahta çok şükür ona nasıp ediyor darısı başımıza ınsİnşallah olmazsin Canim :)
Hayırlı olsun canim :) isteyen herkes bu duyguyu tatsin ins :)
kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?
canım 3 gün gecti adetim yine o beyaz akıntı kahverengiye dönüştü 2 gündür kahverengi leke geliyo.. 1 2 damla seklinde ve bugun sol kasıgım agrıyo 2 gün önce test negatiftiBence 2 gün falan daha bekle iyice emin ol.. sonradan negativ cikinca insan üzülüyo..
Insallah hamişsindir dua ederimm :*
canım 3 gün gecti adetim yine o beyaz akıntı kahverengiye dönüştü 2 gündür kahverengi leke geliyo.. 1 2 damla seklinde ve bugun sol kasıgım agrıyo 2 gün önce test negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?