- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
anlamıyorumki yumurta çatladığı halde neden gecikme olur.cnm benim geçen ay yumurtam çatladığı halde 1 hafta gecikmeli gelmişti.bu ay 3 gün geçti ama umursamadım geçen ayda öyle oldu bu ayda gecikicek diyodum.Ama test yaptım pozitif çıktı.şok oldum tabi haftaya çarşamba keseyi görmeye gidicez inş. sağlıkla kucağıma alırım.Benim belirtim adet gününmden bikaç gün önce başladı uyuklama hali,göğüslerimde ağrı,sık idrara çıkma.Cnm umarım hamilesindir.
Bence hamilesin :))
Bir de kan tahlili yaptır diğer testlerde henüz çıkmıyor olabilir. Kesin bilgiyi kan tahlilinden edinebilirsin. İnşallah hamilesindir, Mevlam gönlüne göre versin.
zaman geçmiyo ya gerçektende ama perşembeye kadar mecbur dayanıcam.tabi gelmezse o zamana kadar.saola.s.o bekleme zamanı bir türlü geçmez ama kan tahlili yaptır kesin sonuç çıkar inşallah hamilesindir
bugün bu saate kadar hala adet olmadım.
yalnız ateşim biraz yükseldi gibi görünüyor ve
göğüslerim şişmeye başladı.dün test yapmadım bugünde yapmadım.
ondan önceki yaptıklarım negatifti zaten..
ARKADAŞIM İNŞALLAH HAMİlesindir.ben 5 haftalık hamileyım.adetim 1 gün geçince idrar testi yaptım negatifti.3 gün sonra yaptım pozitifti.geç döllenmeymiş.geç döllenme hemen çıkmazmıs.ama kan testi en güvenilir.
elifcim birde yumurtlama takibi yaptırmışmıydın hamile kaldığın ay yada ne zaman yumurtladığını biliyormuydun
canım rahat ol derlerde inanmayız ya hep ben 10.ayda hamile kalabildim.yumurtlama günümü bilmem anlamamda.ilk 3 ay burada çok iyi denen doktor.vajinadan bakarak yumurta takibi yaptı.hep tamam bugün dediği günler olmadı ve yıkımdı benim için.sonra doğumevinde bi doktona gittm hormon testleri sonucu prolaktinimn (normalde 19 ken 49 du benm)yüksek olduğunu söyledi ,ilaç verdi ve o ay tuttu.artık ümidi kesmistim.ne yastık koyduk ne dikkat attik.hatta ne ara tuttuğunu hatırlamıym.ilk ölçüm 51,77 idi.gecen hafta 1600 dü.normaldi.
bu arada geç döllenme geç yumurtlmaktır.
geçen ananem vardı.hani eskiler bilir ya herseyi öle dedi 10-12-14 hesabın bosa insan ya adeti bitince hemen hamile kalır yada adete 1 hafta kala.pek inandırıcı gibi gelmiyo ama benim öle.bak ben hep 29 günde adet olurum ,ben 20sinde hamile kalmsım.gelinimizde adetin 7.gününde hamile kaldı.gelde innanma ananeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?