Gebeliğe Hazırlık Adetim 3 gun gecikti idrar testi negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslinazesra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
2
-1
1
28
Adetim 3 gün gecikti adet günü test yaptim negatif sonuç yumurtlama günü geri çekilme ile ilişki yaşadık 4 gün öncede geri çekilme ile ilişki yaşadık ama şuan sadece bel agrisi var gogus hassasiyeti ile idrar testi negatif çıkıp hamile olanlar var mıdır kafamda deli sorular 3 çocuktan sonra korkuyorum tekrar hamile kalırım diye hamilelik olabilir mi

Bu kadar hamilelikten korkup korkup korunmadan neden ilişkiye giriyorsunuz? Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Korunmadan ilişkiye girince çocuk olması sürpriz değildir. İnşallah değilsinizdir. Gidin doktora.

Olabilirsiniz gecikmeden 5.gun sonra öğrendim
Adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım cocuuk planladigimiz için sonuç negatif çıktı şuan 12 günlük bir gecikmem var idrar testi aldım iki gün önce yaptım negatif ama gecikmem devam ediyor bu konuda ne yapacağımı şaşırdım sizde geç ogrenmissiniz ondan bir fikir almak istedim

Kızlar merhaba, 6 ekimde erkek arkadaşımla prezervatifle korunarak birlikte olduk. 8 ekimde ülke değiştirmek zorunda kaldım. Normalde düzenli ve 28 günde regl oluyorum. Bu birlikteliğin üzerine de 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde regl oldum. Bu ayki reglimin 10 aralıkta olması gerekiyordu ancak 10 aralık hatta 11 aralıkta başlayan kahverengi bir akıntı ya da kanama gibi bir şey oldu. Normal reglime göre çok az ve çok koyu renkte ama aynı pütürlü ve kötü kokuluydu. Yine de ped kullandım ama miktarı çok çok azdı. Bu akıntımsı şey yaklaşık 7 gün sürdü. 6 kasım ve 12 aralıkta 2 kez test yaptım ikisi de negatifti ama içimi bir türlü rahatlatamadım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa bu kanamanın sebebi farklı olabilir mi? Bu sitede o kadar çok şey yazan var ki içimi bir türlü rahatlatamıyorum, 2 ay düzenli regl olmasına rağmen hamile olduğunu söyleyenler falan olunca korktum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Hamile degilsin tabi ki

merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ben de acaba son durum nedir ne yaptınızz

merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ben de acaba son durum nedir ne yaptınızz
24 gün sonra yoğun şekilde regl oldum bir sonraki reglim ise 30.günde oldu sanırım bu ara biraz düzensiz regl oluyorum bir sonrakine 8 gün kadar var. Bulduğum ilk fırsatta jinekoloğa gideceğim düzensizlik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…