• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti test negatif..

Ben daha kan vermedim sadece gebelik testi yaptım canım negatif çıktı yarin gidip kan vericem ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum ben ya :KK43:
Bende adet olcam dıye korkuyorum rabbım gonlumuze gore hayırlısını verır insaallah guzel haberını beklıyorum cnm bızde hamişgıllerden oluruz

Bence
ver çünkü benim arkadaş yok yok diye başımızın etini yedi işte 11. Günde çıktı ablasi da 14 günde öğrenmiş çocuk olduğunu bazen geç cikabiliymus
ay acaba napayım bilemedım sen oyle dıyınce ama hıc bısey hıssetmıyorum kasıklarım kaynıyo sankı hasta olacakmısım gıbı bı de ıstahım stresten arttı

ovulasyon testi vardı onu yaptım elimde o da zaten siik cıktı çıkınca renkleri çok belirgin olması lazımmış ya benım 2. si silik idi
ovulasyon testi farklı hormonlar yüzünden de çift çıkabilir ama ümidini kaybetme Bi dene tekrar en azından bebis varsa zarar görmesin

ovulasyon testi farklı hormonlar yüzünden de çift çıkabilir ama ümidini kaybetme Bi dene tekrar en azından bebis varsa zarar görmesin
ümidim yok zaten , bana duphaston verdi adet sokucu dıyolar bırde dogum kontrol hapı dedıler bunun için şimdi şok oldum

bir de şu aklımı karıstırdı geçen pazar kan testi verdım o zamandan bu zamana kadar cıkardı dımı
Valla canım o kadar değişik bisey ki kanda bile göremeyip kese gorulenler var . Bi kadın doğuma gidip ultrason a girsen belki kana karismamistir ya da beta hcg yavaş ilerliyordur hepsi Bi ihtimal ben mesela idrarda hep negatif ama bütün belirtiler var yarın kadın doğuma gidicem önce ultrason a giricem sonra kan vericem

Valla canım o kadar değişik bisey ki kanda bile göremeyip kese gorulenler var . Bi kadın doğuma gidip ultrason a girsen belki kana karismamistir ya da beta hcg yavaş ilerliyordur hepsi Bi ihtimal ben mesela idrarda hep negatif ama bütün belirtiler var yarın kadın doğuma gidicem önce ultrason a giricem sonra kan vericem
bende anlayamadım gercekten bana yarın haber et merak ettım olmadı bu aksam ben de tekrar kan testi verırım.

Back
X