Olabilir canm gelen ara lekelenme de yerleşme kanamasidir belki. Eczaneden test alıp yapabilirsin varsa çıkar zaten. Ya da garanti olsun dersen kan verebilirsin. Herşey gönlünce olsunHerkese merhaba. Adetim 3 gün gecikti normalde 1 Mart'ta adet olmuştum. Ayın 26 sında leke geldi adet oldum sandım fakat aynı gün geri bitti. Şuan herhangi bi belirti yok arada kasıklarıma kramp girmesi dışında , ama adet olmadım sizce hamile miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim 5 aylık evliyim henüz fazla bilgim yok bu konuda
Yani yumurtlama ve yumurtlama öncesi günlerde de olduk , üst üste de oldu aralıklı yaptığımız da oldu5 ay evlilikte ne kadarlık birliktleikoldu 1 gun birlikte 1 gun bos mu yumrutlamda mı birlikte oldunuz ?
Bende yerleşme kanaması diye düşündüm ama insan işte umitlenmek istemiyor , test yaptırmak istiyorum ama acaba bı kaç gün geç mi olacak ne yapsam bilemedimOlabilir canm gelen ara lekelenme de yerleşme kanamasidir belki. Eczaneden test alıp yapabilirsin varsa çıkar zaten. Ya da garanti olsun dersen kan verebilirsin. Herşey gönlünce olsun
Adetin duzenliyse hiç gecikmezse zaten akla gebelik geliyo 3 günde az bir süre değil varsa kanda çıkar zaten eğer geç döllenme olayları olmadıysa. Kız nasıl sabrediyosun şimdiye çoktan test yapmistm benBende yerleşme kanaması diye düşündüm ama insan işte umitlenmek istemiyor , test yaptırmak istiyorum ama acaba bı kaç gün geç mi olacak ne yapsam bilemedim
Adetin duzenliyse hiç gecikmezse zaten akla gebelik geliyo 3 günde az bir süre değil varsa kanda çıkar zaten eğer geç döllenme olayları olmadıysa. Kız nasıl sabrediyosun şimdiye çoktan test yapmistm ben
Yani kan vermesen dahi en azından bı gebelik testi al bence valla şuan ben bile aşırı merk ettimAh ah önceki aylarda da umitlendim boşa çıktı o yüzden yapmaya korkuyorumama adetim gecikmeden yapmıştım belki de ondan heveslendim. Ve benim adetim hiç gecikmez hep bikac gün önce veya tam zamanında olurum. Emin olmak için bekliyorum
Onda da yanılma payı var kafam karıştı iyiceYani kan vermesen dahi en azından bı gebelik testi al bence valla şuan ben bile aşırı merk ettim
Ay adetin 3 gün gecikmiş yaa sistim valla ben buradaOnda da yanılma payı var kafam karıştı iyice
Ayy heyecan yaptım ,yapsam çıkar mı acabaAy adetin 3 gün gecikmiş yaa sistim valla ben buradaben adete 2 gün kala öğrendim gebeliğimi silik çizgiyle. Sen düşün artık sabrımıı
Çıkar tabi varsaAyy heyecan yaptım ,yapsam çıkar mı acaba
Benimde adetim geçen ay 24 ünde olmuştum uygulamaya göre 21 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım ovulasyon ile yumurtlama gününün 1 gününü değerlendirdik ayın 15iydi göğüs uçlarım acıyo elleyince arada sol kaşığıma ağrı giriyo bide sırt ağrım oluyor umutlanmak istemiyorum 6 aylık evliyim dr gittim bi hastalığım da yok zamanı var dediAy adetin 3 gün gecikmiş yaa sistim valla ben buradaben adete 2 gün kala öğrendim gebeliğimi silik çizgiyle. Sen düşün artık sabrımıı
Canm yumurtlama üzerine 12 gün köy o zaman erken gebelik testinde cikiyo. Yani varsa çıkar zaten ki adetin de gecikmiş.bence bı test yap ya da kan ver daha garanti olurBenimde adetim geçen ay 24 ünde olmuştum uygulamaya göre 21 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım ovulasyon ile yumurtlama gününün 1 gününü değerlendirdik ayın 15iydi göğüs uçlarım acıyo elleyince arada sol kaşığıma ağrı giriyo bide sırt ağrım oluyor umutlanmak istemiyorum 6 aylık evliyim dr gittim bi hastalığım da yok zamanı var dedi
Yarın 4 gün olcak adet gecikmem yumurtlama günü 15 indeydi birliktelik oldu şuan ara ara kasık sırt ağrım bide göğüslerimin uçları acıyo bide göğüslerimin kenarları çatlamaya başladı bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum oruç tutuyorum belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum eğer ki pazartesiye kadar olmazsam kan vercem dua edin inşallah hamileyimdirCanm yumurtlama üzerine 12 gün köy o zaman erken gebelik testinde cikiyo. Yani varsa çıkar zaten ki adetin de gecikmiş.bence bı test yap ya da kan ver daha garanti olur
O zaman geç yumurtlama olmuş daha 8 gün geçmiş üzerinden testte çıkmaz sanmıyorum.aynen pazartesi kan verirsen çıkar sanırım. Hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçen olsun insallahYarın 4 gün olcak adet gecikmem yumurtlama günü 15 indeydi birliktelik oldu şuan ara ara kasık sırt ağrım bide göğüslerimin uçları acıyo bide göğüslerimin kenarları çatlamaya başladı bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum oruç tutuyorum belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum eğer ki pazartesiye kadar olmazsam kan vercem dua edin inşallah hamileyimdir
Teşekkür ederim amin inşallah siz hamilemisinizO zaman geç yumurtlama olmuş daha 8 gün geçmiş üzerinden testte çıkmaz sanmıyorum.aynen pazartesi kan verirsen çıkar sanırım. Hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçen olsun insallah
Haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim amin inşallah siz hamilemisiniz
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinHaberlerini bekliyorumhamileyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?