- 15 Eylül 2025
- 29
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi manolyasael
-
Olma ihtimali yüksek bence deneyin adetten 2 gün önce negatif çıkması normal adetin 7.gunu net pozitif cikiyor hamileyim şuan aynı şeffaf beyaz akinti bende de varKızlar, adetim 4 gündür gecikti. Şeffaf ve beyaz akıntım oluyor, bazen kasık ağrısı hissediyorum. Gebelik planlıyorum ama testin negatif çıkma ihtimali beni üzüyor, bu yüzden idrar testini yapmak için biraz daha bekliyorum. İki ay önce de benzer bir durum yaşamıştım; erken gebelik testi yapmıştım (adetim gelmeden 2 gün önce) ve negatif çıkmıştı, ardından adetim olmuştu. O yüzden şimdi ümitlenmek istemiyorum.
Beyaz ve şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ayy gözünüz aydin saglikli gelsin… yani 7 gün sonra mi test yaptirim? Zaten gecikti hic test bu ay yaptirmadim… korkumdan… sen kacinci haftalik hamilesin?Olma ihtimali yüksek bence deneyin adetten 2 gün önce negatif çıkması normal adetin 7.gunu net pozitif cikiyor hamileyim şuan aynı şeffaf beyaz akinti bende de var
3 hafta 5 günlük biliyorum çok zor ama öğrenmen lazım bende şuan düşük yaparım diye korkuyorum 2 tane düşüğüm var dualarım seninle bence en azından ne olduğunu öğrenmiş olursunAyy gözünüz aydin saglikli gelsin… yani 7 gün sonra mi test yaptirim? Zaten gecikti hic test bu ay yaptirmadim… korkumdan… sen kacinci haftalik hamilesin?
Amin inşallah adetime 4 gün var benimde belim karnım ağrıyor sol kasık ağrıyor tedirginim birazAyy gözünüz aydin saglikli gelsin… yani 7 gün sonra mi test yaptirim? Zaten gecikti hic test bu ay yaptirmadim… korkumdan… sen kacinci haftalik hamilesin?
Ayy… bendede kimyasal gebelik olmustu 5 ay önce sonra hic tik yoktu… simdi de cok umutluyum iki gün daha bekliyim sonra yaparim …bekli adettim gelir…3 hafta 5 günlük biliyorum çok zor ama öğrenmen lazım bende şuan düşük yaparım diye korkuyorum 2 tane düşüğüm var dualarım seninle bence en azından ne olduğunu öğrenmiş olursun
Rabbim umudunu boşa çıkarmaz inşallah güzel haberlerle gelirsinAyy… bendede kimyasal gebelik olmustu 5 ay önce sonra hic tik yoktu… simdi de cok umutluyum iki gün daha bekliyim sonra yaparim …bekli adettim gelir…
Adetim geldiAyy gözünüz aydin saglikli gelsin… yani 7 gün sonra mi test yaptirim? Zaten gecikti hic test bu ay yaptirmadim… korkumdan… sen kacinci haftalik hamilesin?
Bendede aynı belirtiler var test yaptinizmiMrb kızlar aranıza yeni katıldım ama çok takı edıyordum başlık açamaya bılemedım o yuzden buraya yazdım normalde bugun adet günüm az önce adet oldum sandım ama şefaff renktren akıntım gelmiş yumurtlama doneminden berı gelıyor acayık kasık agrım var goguslere ozelıkle uclara dokunamıyorum sorum şu ki oyle olup hamile olan varmı şimdiden teşekur ederim cevpalar için
Gecen yaptım negatıf cıktı dunden berı mide bulantısı başladı ozelıkle yemek kokusu pazartesı bıdaha test yapıcam sonra doktora gıdıcamBendede aynı belirtiler var test yaptinizmi
Ha bıde adetim gecıktıgı besıncı gundu bır damla kadar cok acık kahve rengı akıntım oldu aha adet oluyorum dedım ama olmadım peşine sulu sefaff akıntılar oldu dun ve bugun acayıp sol kasığıma agrı varBendede aynı belirtiler var test yaptinizmi
Cuma gunu yapıcam hala adet olmadım bugun gene sulu akıntım başladı ıkı gundur mşde bulantısı başladıBendede aynı belirtiler var test yaptinizmi
Sonuc ne benimde ayni 4 gun gecikti negatif cikti sulu seffaf akinti geliyorCuma gunu yapıcam hala adet olmadım bugun gene sulu akıntım başladı ıkı gundur mşde bulantısı başladı
Sonuç ne oldu acabaCuma gunu yapıcam hala adet olmadım bugun gene sulu akıntım başladı ıkı gundur mşde bulantısı başladı
Siz baktınız mıSonuc ne benimde ayni 4 gun gecikti negatif cikti sulu seffaf akinti geliyor
Ben 5.gun gecikmede baktirdim negatif cikti su an 9.gun gecikmedeyim aznonce test yaptım mimea böyle çıktı var mi bilmiyorumSiz baktınız mı
Bi kan vermelisin insallah gönlüne göre sonuç alırsın sonuç aldığında bana da bilgi verir misin 5.gün gecikmedeyim bende test yaptım ama negatif çıktı biraz daha olmazsam kan veririm
Evet veriririm tabu veririsemBi kan vermelisin insallah gönlüne göre sonuç alırsın sonuç aldığında bana da bilgi verir misin 5.gün gecikmedeyim bende test yaptım ama negatif çıktı biraz daha olmazsam kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?